Általános Vállalkozási Főiskola

Általános Vállalkozási Főiskola

Nem tudod még, hova tovább érettségi után, de érdekel az üzleti élet? Szeretnél olyan iskolában tanulni, ahol nem csak szakmailag, de pszichológiailag is felkészítenek, hogy magabiztosan és bátran vethesd bele magad az üzleti élet folyamatosan változó világába? Az Általános Vállalkozási Főiskola egy ilyen hely!

Mi is a Főiskola küldetése? Profizmus! Hogy az Európai Térség által is kínált lehetőségeket kihasználva, mindenkor korszerűen képzett, a nemzetközi és a hazai üzleti élet követelményeinek magas szinten megfelelni tudó szakembereket képezzenek ki. Ugyancsak nagy figyelmet fordít arra, hogy téged akár a non-profit területek számára szükséges, hasonlóan magasan képzett és gyakorlatias tudással rendelkező szakemberré képezzenek ki.

Mi teszi a főiskolát egyedivé? Dinamikusság! Az Általános Vállalkozási Főiskola olyan ismereteket nyújt neked, és olyan készségek kifejlesztésére törekszik, hogy végzett szakembereként szakmailag és pszichológiailag is egyaránt képes legyél bármikor alkalmazkodni az üzleti világ gyors változásaihoz, így tudásod garantáltan nem fog porosodni a polcon egy percig sem. Ha az AVF-et választod, képes leszel gond nélkül belehelyezkedni bármilyen kommunikáció és multikulturális munkahelyi környezetbe, könnyen megfelelni az egyre bonyolultabb követelményeknek és a technológiai változások nyomán megjelenő mind erőteljesebb szakmai kihívásoknak és a keményebb stresszhelyzeteknek. Így nem fogsz soha megszédülni, hanem mindig stabil lábakon állva vághatsz neki új kalandjaidnak!

Miért nem fogsz megszédülni? Naprakészség! A főiskolán megismerkedhetsz az üzleti élet hazai és nemzetközi szereplőivel. Tapasztalatszerzésed alapja, hogy az iskola intenzív munkakapcsolatokat (szakmai gyakorlatok, üzleti bemutatók, konferenciák stb.) ápol a nemzetgazdaság kis-, közepes- és nagyvállalataival, szakmai csapatával. Emellett az órákon, a pódiumon gyakran találkozhatsz a gazdasági és üzleti élet legnagyobb koponyáival, így első kézből tehetsz szert a legújabb szakmai ismereteknek és tapasztalatokra. Te magad szeretnél utánajárni az újdonságoknak? A Főiskola alapvetően fontosnak tartja a gyakorlatias jellegű kutatótevékenység fejlesztését a gazdaságtudományok – elsősorban az üzleti, valamint a menedzsment tudományok –, illetve a társadalomtudományok területén. Ezek során részt vehetsz izgalmas hazai és nemzetközi – főként európai – kutatási együttműködési programokban, pályázatokban, tudományos diákköri munkákban.

Több lábon is állnál? Nemzetköziség! A Főiskola fontosnak tartja nemzetközi kapcsolatainak folyamatos építését, bővítését és ápolását. Ennek érdekében igyekszik egyre több külföldi felsőoktatási intézménnyel állandó együttműködést kialakítani, amelynek keretében diák- és oktatócseréket, ösztöndíjas tanulmányutakat szervez, közös kutatási és oktatási projekteket hoz létre, továbbá lépéseket tesz, hogy végzős hallgatóként, ha te is kipróbálnád magad külföldön, továbbtanulhass egy menő külföldi egyetemen.

Készen állsz, hogy profi, dinamikus, mindig naprakész, nemzetközi üzleti szakemberré válj? Akkor jelentkezz az Általános Vállalkozási Főiskolára.


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet