Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 200 000 Ft
Esti önköltség (félév) 180 000 Ft

Szeretnéd megtanulni, hogyan légy a magad ura és boldogulni akarsz az üzleti életben? Akkor az ÁVF gazdálkodási és menedzsment alapszakja a neked való választás.

Főszakirányaink változatos, választandó tantárgyai magukba foglalják a divat- és szépségipari menedzseri ismereteket, a logisztikát, és a piactervezést. Megismerheted az üzleti kommunikáció csínját-bínját, a különböző üzleti folyamatok ellenőrzését, és azokat a szükséges ismereteket, amelyekkel átláthatod milyen szerveződésekből épül fel egy vállalkozás.

Üzleti sikereidhez ma már elengedhetetlen, hogy ne nélkülözd a nemzetközi ismereteket, ezért főiskolánk mellék-szakirányai használható tudást adnak nemzetközi gazdaságról, európai integrációról, pénzügyekről, humánpolitikáról, médiatechnológiákról, és többek közt e-business kurzusunkon elsajátíthatod hogyan alkalmazz információs és kommunikációs technológiákat (ICT) vállalkozásod fellendítésére, javítására. (Szeretnénk jelezni, hogy a könyvvizsgálat mellék-szakirány csak nappali tagozaton vehető fel.) Igény szerint szakmai tudásod további szabadon választható tárgyakkal is bővítheted.

Elméleti tudásodat élesben is bevetheted szakmai gyakorlaton, amelyen egybefüggő félévben vehetsz részt. Az sem gond, ha gazdálkodási és menedzsment tanulmányaid munka mellett szeretnéd végezni, mert a szokásos 6+1 féléves nappali képzésünkkel (teljes idős) párhuzamosan indítunk 7 féléves levelező tagozatos (részidős) képzést is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom