Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 195 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 175 000 Ft

Izgalmasnak tartod a kémia világát? Szívesen kísérletezel, érdekel a laboratóriumi munka? Akkor ezennel szeretnénk bemutatni neked az Eszterházy Károly Főiskola kémia alapképzési szakát. Ki tudja? Lehet, hogy szeptemberben te is a főiskola hallgatójának mondhatod majd magad.

Az EKF célja korszerű természettudományos szemléletmóddal bíró magas szintű kémiai tudással rendelkező szakemberek képzése. Ha Te is szeretnél közéjük tartozni, akkor jelentkezz! EKF-es diplomáddal a kezedben megfelelő ismeretekkel rendelkezel majd a társ természettudományok, valamint az informatika területén; képes leszel az alapképzésben megszerzett ismereteik önálló bővítésére. Sőt, a hazai mellett a külföldi szakirodalom feldolgozása sem fog gondot okozni.

A kémia szépsége a kísérletezésben rejlik! Éppen ezért az Eszterházy Károly Főiskolán a hallgatóknak bőséges lehetősége van elméleti tudásuk elmélyítésére, megalapozására. Tudtad, hogy a kémia az elmúlt század egyik leggyorsabban fejlődő szakma volt? Nem? Pedig minden esély megvan arra, hogy ez továbbra is így maradjon! A jövő tehát a kémikusoké!

Ha pedig szereted a jó borokat, és szívesen válnál a szakértőjükké, akkor válaszd az EKF kémia szakának borász-analitikus specializációját! „A bor az oldatok királya” - ki foglalkozhatna vele érdemben, ha nem a kémikus?

Hazánkban számtalan munkahelyen várják szeretettel a szakképzett vegyészeket. Magyarország élelmiszeripara nagy, lendületesen fejlődő gazdasági erőt képvisel. A minőség javítása illetve fenntartása megköveteli a megfelelően képzett szakemberek alkalmazását. Tehát vegyészként nem kell aggódnod z elhelyezkedést illetően!

Ha érdekelnek a természettudományok, odavagy a kémiáért és gyakorlatias beállítottságú ember vagy, akkor van egy jó hírünk: Te vagy az ideális jelentkező! Amennyiben kedvet érzel a laboratóriumi munkához, szeretnéd megismerni természetes és mesterséges környezetünk anyagait, jelentkezz az EKF-re!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom