Tanító [nemzetiségi tanító (német)]

Apor Vilmos Katolikus Főiskola

A szak értékelései >>
Pedagógia Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 8
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Érdekel a német nyelv és a német kultúra? Vagy talán már ismerője is vagy ezeknek, de szeretnél jobban elmerülni az ismeretükben? Ezeket az ismereteidet szívesen át is adnád másoknak? Szeretnél tanítani? Ha ezek közül a kérdések közül több is igaz rád, akkor ismerkedj meg az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Tanítóképző alapszakjának német nyelvű szakirányú továbbképzésével.

Hogyan is néz ki ez a képzés? A német nyelvű szakirányra a tanító alapszak elvégzése után jelentkezhetsz, 4 félév alatt kiegészítve az ott szerzett ismereteidet a német nyelv és kultúra különböző területeivel. A továbbképzés elvégeztézel a diplomádban a Nemzetiségi tanító (német) névvel fognak illetni téged.

Mi a képzés célja? Olyan tanító végzettségű szakemberek képzése, akik a korszerű szakmai és gyakorlati ismereteik, képességeik felhasználásával nevelési és oktatási intézményekben képesek német nyelv tanítására és 1-6. osztályban önállóan ellátni a nemzetiségi nyelven oktatott tantárgyak tanítását. Éppen ezért az elhelyezkedési lehetőségek a végzettséget megszerzőknél bővülnek a nemzetiségi iskolákkal a tanítóképző alapszakjához képest.

Tehát ha szívesen tanítanál németül, nemcsak németet, de még sok-sok érdekes dolgot, akkor jelentkezz az Apor Vilmos Főiskola Tanítóképző alapszakjának német nyelvű szakirányú továbbképzésére.

 

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom