Budapesti Corvinus Egyetem

Budapesti Corvinus Egyetem

Bizonyára már régóta az jár a fejedben, hogy hova tovább érettségi után. Melyik egyetemet válasszam? Melyik a legmenőbb? Használható lesz-e a diploma, amit ad? Milyen lesz az egyetemi élet? Milyenek lesznek az új barátaim? Számtalan kérdés, de mi kínálunk egy jó választ: Budapesti Corvinus Egyetem.

Melyik a legmenőbb egyetem ma Magyarországon? Corvinus! Az egyetem több éve veretlenül birtokolja a Kiváló Egyetem címet és a Felsőoktatási Minőségi Díjat. Ha külföldön is kipróbálnád magad, itt a helyed! A Corvinust a legjobb nemzetközi tanulmányi és szakmai gyakorlati lehetőségeket biztosító network- és Erasmus-egyetemmé választották. 2013-ban Superbrands címet nyerve a legmenőbb egyetemi márkanévvé vált, és a régió legkiválóbb egyetemei között szerepel több nemzetközi felmérésben is.

Melyik egyetem diplomája ér a legtöbbet? Corvinus! Az egyetem karai és szakjai mindig az egyetemi rangsorok dobogóinak élén állnak. Az itt szerzett diploma a legkeresettebb és legjobb ma Magyarországon, ráadásul külföldön is a legelismertebb a hazai diplomák közül. A menedzsment képzés többször szerepelt a Financial Times nemzetközi rangsorában, a Heti Válasz pedig egyenesen az „ország legjobbjaként” említi a Corvinust, nem véletlenül. Sőt, ha az alapképzésnél többre vágysz, a Corvinuson számos mesterszak, szakirányú továbbképzés és doktori program közül választhatsz elsősorban gazdasági, társadalomtudományi és agrár területeken akár angol, francia vagy német nyelven.

Hol a legpörgősebb az egyetemi élet? Corvinus! Hat egyetemi kar, több mint tizennégyezer hallgató. Számtalan sporttevékenység, diákszervezet, szórakoztató és oktató jellegű klubok, bulik és még megannyi kiváló lehetőség közül választhatsz. Ha olyan egyetemre vágysz, ahol szeretnéd jól érezni magad egy összetartó közösségben, miközben modern környezetben a hazai és nemzetközi gyakorlatban egyaránt használható tudásra teszel szert és diplomáddal bárhol megállod a helyed, akkor a Corvinus a Te választásod.

Ha még nem volt elég és szeretnél többet megtudni a Corvinusról, keresd fel leendő karod tanulmányi hivatalát, vagy vesd bele magad az egyetem megújult honlapjába, ahol friss információkat találhatsz a szakokról, képzésekről és a tanév programjairól!

Szeptemberben Téged is vár a pezsgő egyetemi élet és a Budapesti Corvinus Egyetem!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet