Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 245 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 225 000 Ft

Az emberi erőforrásokkal való gazdálkodás (angol rövidítéssel HR), a munkaerő-piac alapos ismerete egyre nagyobb szerepet kap a gazdasági életben. Ha ezen a dinamikusan fejlődő területen képzeled el magadat, akkor garantáltan jó döntést hozol, ha a Budapesti Corvinus Egyetemet választod.

A képzés során alapos közgazdasági, üzleti, matematikai és pszichológiai ismeretekben részesülsz. Két specializáció, munkapszichológia vagy közmenedzsment közül választhatsz a harmadik évben. A BCE oktatói a magyarországi HR-szakma legnevesebb képviselői, akik bőséges gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek. Az egyetem kiterjedt vállalati kapcsolatai nagyban segítenek abban, hogy megfelelő szakmai gyakorlatot találj magadnak. A Corvinus Egyetem jól ismert arról, hogy hallgatóit bátorítja külföldi tanulmányok és akár szakmai gyakorlat külföldi teljesítésére is, és ehhez számos európai és tengerentúli intézménnyel épített ki kapcsolatokat. Nyelvoktatásban is vezető intézménynek számít, saját nyelvvizsgaközpontja is van.

A BCE a legnagyobb presztízsű gazdasági egyetem Magyarországon, ha itt végzel, az elhelyezkedésed szinte garantált. De a BCE diplomája nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is keresett! BCE-s diplomával bármely fejvadász cégnél, multinacionális vagy magyar vállalat HR-osztályán vagy akár állami szervnél is könnyen el tudsz helyezkedni. Ha szeretnél tovább tanulni, akkor pedig akár a BCE, akár bármely más egyetem gazdasági MA programjai közül választhatsz ezzel a diplomával.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom