Gazdálkodási és menedzsment

Budapesti Corvinus Egyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Budapesti Corvinus Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 295 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 225 000 Ft
Angol önköltség (félév) 350 000 Ft

A gazdálkodási és menedzsment szak elvégzése után az üzleti élet minden területén megtalálhatod a számításodat. Tehát akár saját vállalkozásban, akár alkalmazottként, egy nagy cég munkatársaként képzeled el a jövődet, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakja a legjobb választás a számodra.

A képzés alapozó elméleti tárgyakkal indul (matematika, közgazdaságtan, statisztika), és erre épülnek az üzleti ismeretek (vállalatgazdaságtan, vállalati pénzügyek, marketing, stb.). A harmadik évben a következő specializációk közül választhatsz: kisvállalkozás, üzleti kommunikáció, gazdálkodáselmélet, környezeti menedzsment, német nyelvű gazdálkodás. A hetedik félévet szakmai gyakorlattal töltöd. Az egyetem kiterjedt vállalati kapcsolatai nagyban segítenek abban, hogy megfelelő szakmai gyakorlatot találj magadnak.

A Corvinus Egyetem jól ismert arról, hogy hallgatóit bátorítja külföldi tanulmányok és akár szakmai gyakorlat külföldi végzésére is, és ehhez számos európai és tengerentúli intézménnyel épített ki kapcsolatokat. Nyelvoktatásban is vezető intézménynek számít, saját nyelvvizsgaközpontja is van.

A BCE a legnagyobb presztízsű gazdasági egyetem Magyarországon, ha itt végzel, az elhelyezkedésed szinte garantált. De a BCE diplomája nemcsak Magyarországon, de külföldön is keresett! BCE-s diplomával bármely államigazgatási ágazatban, multinacionális vagy magyar vállalatnál könnyen el tudsz helyezkedni. Ha szeretnél tovább tanulni, akkor pedig akár a BCE, akár bármely más egyetem gazdasági MA programjai közül választhatsz az itt megszerzett diplomával.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom