Informatikus és szakigazgatási agrármérnöki

Budapesti Corvinus Egyetem

A szak értékelései >>
Agrár Budapesti Corvinus Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 240 000 Ft

Hallottál már arról, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemem informatikus és szakigazgatási agrármérnöki szakon is tanulhatsz? Hogy min? Jól hangzik! De mi is ez?

Mi is a képzés célja? A világ fejlődési tapasztalatai alapján az agrárgazdaság és a társadalom részéről olyan szakemberek iránti igény fogalmazódik meg, akik képesek az információs és kommunikációs technika, technológia lehetőségeit a szakigazgatás feladataira leképezni, kiaknázását elősegíteni. A 7 félév alatt teljesíthető informatikus és szakigazgatási agrármérnök alapszak tananyagának szemlélete hiánypótló a magyar felsőoktatásban. Így a cél olyan szakigazgatási agrármérnökök képzése, akik átfogó tudással rendelkeznek az agrárgazdasággal kapcsolatos informatikai rendszerek és a területtel kapcsolatos szakigazgatási feladatok területén is.

Merre tovább az itt megszerzett sokszínű tudásoddal? Az egyetem alatt felhalmozott ismereteiddel képes leszel az információs és kommunikációs technika lehetőségeit a szakigazgatás feladataira kiaknázni. Emellett egyszerűen fog menni a legújabb irányítási és információs technológiák agrárterületen történő használata (térinformatika, távérzékelés), sőt az uniós feladatokkal és rendszerekkel kapcsolatos ismereteid hasznosítása sem jelent gondot a köz- és szakigazgatásban. Szakmai tudásoddal simán fog menni az agrárgazdaság központi, regionális és helyi szintű igazgatása, képes leszel állami és civil szervezetekben vezetői, szervezői, hatósági és igazgatási feladatok ellátására, vagy akár közszolgálati intézményeknél infrastruktúra menedzsment területen vagy junior tanácsadói pozícióban történő munkavégzésre.

Esetleg tovább mélyítenéd ismereteidet? Hajrá! Az alapszak végeztével számtalan mesterképzésben vehetsz részt hazánkban és külföldön egyaránt. Vagy akár bekapcsolódhatsz a kar szakirányú továbbképzéseibe és felnőttképzési tanfolyamokba is. Ha pedig egyenesen a legjobb szeretnél lenni, még mindig ott lesz utolsó lépcsőfokként a doktori képzés is.

Készen állsz, hogy egy vadonatúj szak történetének részese, megértője és mestere legyél? Akkor gyere és tanulj a Budapesti Corvinus Egyetemem informatikus és szakigazgatási agrármérnöki alapképzési szakján!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom