Kommunikáció és médiatudomány

Budapesti Corvinus Egyetem

A szak értékelései >>
Társadalomtudomány Budapesti Corvinus Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft
Angol önköltség (félév) 300 000 Ft

Ha érdekel az újságírás, a média vagy az információs társadalom, akkor a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány BA képzése pont neked való. A képzés során alapos elméleti ismereteket és szakmai műveltséget szerezhetsz, és megismered a társadalmi kommunikáció színtereit és intézményeit. A BCE-n alapos közgazdasági képzésben is részesülhetsz, ami mindenképpen nagy előny, ha a versenyszférában szeretnél elhelyezkedni. Az elmélet mellett számos gyakorlati kurzus is segít abban, hogy diplomád a lehető legmagasabb értékű legyen. Az egyetem ehhez többek között jól felszerelt stúdióval járul hozzá és vállalati partnerein keresztül a szakmai gyakorlat lehetőségét is biztosítja. A harmadik tanévben választhatsz a közéleti kommunikáció és a szervezeti kommunikáció specializációk közül.

A BCE jól működő nemzetközi hálózatok tagja, ezért Corvinusos diákként könnyen tudsz külföldön is eltölteni egy-két félévet. Az egyetem számos nyelvkurzust kínál fel, és saját nyelvvizsgaközpontot is működtet.

A piaci visszajelzések alapján a BCE-n szerzett diplomával nagyon könnyű az elhelyezkedés. Miután végeztél, számos helyen kamatozhatod tudásodat. El tudsz helyezkedni bármely médiumnál, vállalat vagy kormányzati szerv kommunikációs osztályán. Ha a BA megszerzése után tovább szeretnél tanulni, akkor is számtalan lehetőség közül választhatsz: a BCE MA-szinten is kínál kommunikáció szakot, de diplomáddal más társadalom- vagy bölcsészettudományi mesterképzés is nyitva áll előtted.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom