Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 295 000 Ft

A pénzügyek minden gazdaság alapvető részét képezik. Ha ezen a területen képzeled el jövődet, akkor a Budapesti Corvinus Egyetemnél jobb hely biztosan nincsen számodra. A BCE képzése nagyon erős elméleti alakokra épít (közgazdaságtan, matematika, statisztika, Európai Uniós ismeretek).

Erre az elméleti alapra épülnek rá a gyakorlati tárgyak (pl. marketing, vállalatgazdaságtan, vállalati jog, számvitel, banki és befektetési ismeretek). A harmadik évben két szakirány közül választhatsz: pénzügy vagy számvitel. A hetedik félévet kötelezően szakmai gyakorlaton kell tölteni, amiben a BCE kiterjedt vállalati kapcsolatai nagyban segítenek. A Corvinus Egyetem jól ismert arról, hogy hallgatóit bátorítja külföldi tanulmányok és akár szakmai gyakorlat külföldön végzésére is, és ehhez számos európai és tengerentúli intézménnyel épített ki kapcsolatokat. Nyelvoktatásban is vezető intézménynek számít, saját nyelvvizsgaközpontja is van. A BCE oktatói között a pénzügyek legelismertebb szakemberei találhatóak meg.

A BCE a legnagyobb presztízsű gazdasági egyetem Magyarországon, ha itt végzel, az elhelyezkedésed szinte garantált. De a BCE diplomája nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is keresett! BCE-s diplomával bármely banknál, magyar vagy multinacionális vállalat pénzügyi osztályán vagy akár állami szervnél is könnyen el tudsz helyezkedni. Ha szeretnél tovább tanulni, akkor pedig akár a BCE, akár bármely más egyetem pénzügyi vagy egyéb gazdasági MA programjai közül választhatsz az itt megszerzett a diplomával.

 

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom