Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 295 000 Ft

A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság húzóágazatai. Ha ezen a területen képzeled el a jövődet, akkor a Budapesti Corvinus Egyetem képzését neked találták ki!

A BCE képzése egyrészt nagyon alapos elméleti ismereteket nyújt: közgazdaságtant, informatikát, matematikát, statisztikát, Európai Uniós ismereteket fogsz tanulni. Erre az elméleti alapra épülnek a gyakorlati tárgyak, amelyeknek a gerincét a turizmus formáit, földrajzát, lehetőségeit és menedzsmentjét tárgyaló kurzusok jelentik. Emellett tanulhatsz még olyan tárgyakat, mint számvitel, adózási ismeretek, vállalkozás indítása és menedzselése, amik mind hasznosak lesznek majd a gyakorlat során. A programot záró hetedik félév kötelezően szakmai gyakorlatból áll. A BCE számos vállalattal van kapcsolatban, ezért biztosan nem lesz probléma olyan helyet találni, ahol szívesen töltöd a gyakorlati félévet. Számos órát hallgathatsz angol és német nyelven is, hogy ezzel is jobban fel tudj készülni a nemzetközi turizmus menedzselésére. A BCE jól ismert arról, hogy hallgatóit bátorítja külföldi tanulmányokra és akár szakmai gyakorlatra is. A BCE nyelvoktatás terén is jól teljesít: számos nyelvkurzus közül választhatsz, és az egyetemen nyelvvizsgaközpont is működik.

A BCE a legnagyobb presztízsű gazdasági egyetem Magyarországon, ha itt végzel, az elhelyezkedésed szinte garantált. De a BCE diplomája nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is keresett! Ha szeretnél tovább tanulni, akkor pedig számos gazdasági MA közül választhatsz ezzel a diplomával.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom