Budapesti Gazdasági Főiskola

Budapesti Gazdasági Főiskola

Nem tudod még merre tovább érettségi után, viszont érdekel a kereskedelem vagy a vendéglátóipar? Esetleg a pénzügyek világában szeretnél elmerülni? Akkor a BGF-en a helyed!

A Budapesti Gazdasági Főiskola 2000. január 1-jén jött létre három, korábban is sikeres főiskola összeolvadásával, így a több mint 150 éves szakmai múltra alapozó iskola mára az ország legnagyobb főiskolájává nőtte ki magát. 18 ezer hallgató, számtalan képzés és egész évben pezsgő diákélet biztosít téged abban, hogy életed legjobb évei legyenek azok, amiket itt töltesz.

Szeretnél a fővárosban élni és tanulni? BGF! A főiskola székhelyén, Budapesten három kar működik: a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, a Külkereskedelmi Kar, valamint a Pénzügyi és Számviteli Kar. De ha inkább vidéken tanulnál és a gazdálkodás tengerébe szeretnél fejest ugrani, akkor is BGF! Ugyanis Gazdálkodási Karunk Zalaegerszegen vár téged magas színvonalú képzéseivel.

Hogy miért a BGF-et válaszd? Egyszerű! A BGF kiemelten gyakorlatorientált gazdasági főiskola, tehát itt az elméleti tudás mellett azt is megtanulod, hogy valójában mit, hogyan kell csinálnod majd a munkahelyeden és a nagybetűs életben. A főiskola küldetése, hogy egy vezető európai szintű tudásra tehessél szert a gazdaság- és társadalomtudományokban magyar, vagy akár idegen nyelven, alap-, mester- és felsőoktatási szakképzésben, vagy szakirányú továbbképzésben, nappali, levelező és távoktatási formában. Nem véletlen, hogy 2010-ben Felsőoktatási Minőségi Díjjal is kitüntetett a főiskolát. Így a diplomáddal szerzett gyakorlati tudásodat mindenhol szívesen fogadják.

Külföldön is meg szeretnéd csillogtatni a tudásod? A Budapesti Gazdasági Főiskola Magyarország egyik legszélesebb nemzetközi kapcsolatrendszerével rendelkezik: 5 kontinensen, 50 országban, több mint 200 külföldi iskolával tart fenn szoros kapcsolatot. Ennek köszönhetően diplomád nemzetközi elismertséggel rendelkezik, ráadásul a kiemelt szakokon külföldi egyetemekkel összekapcsolt angol, német és francia nyelvű oktatásban, valamint magas színvonalú nyelvi képzésben vehetsz részt. Ezen kívül ha kutatni szeretnél, projektekben részt venni, Erasmusa menni vagy Ceepus-programban részt venni, a BGF-el kinyílik előtted a világ.

Ha azt szeretnéd, hogy a pörgő és színes diákéveid után diplomáddal a kezedben egy világot járt, gyakorlati szakemberré válj és hogy az üzleti életben, közigazgatásban és külföldön is egyaránt megálld a helyed a tudásoddal, akkor a BGF a Te választásod!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet