Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 230 000 Ft
Német önköltség (félév) 210 000 Ft

Érdekel a közgazdaságtan, de az elméleti munkánál jobban vonz az üzleti világ? A Budapesti Gazdasági Főiskola budapesti és zalaegerszegi képzései is várnak, ha érzed magadban a lendületet és elhivatottságot, hogy motivált környezetben korszerű, nemzetközi szinten is jól hasznosítható tudást szerezz.

A képzés hét féléves, melyből egy félév külső helyszínen történő szakmai gyakorlat. Ez sokban segít abban, hogy megtapasztald, hogyan kell az elméleti tudást a gyakorlatba átültetni, valamint hogyan működik egy vállalat vagy egy közigazgatási intézmény. A tét persze nagy: ha elégedett veled a szakmai gyakorlat felelőse, akár állásajánlattal a zsebedben is távozhatsz!

Ami az elméleti képzést illeti: a gazdasági, módszertani, és társadalomtudományi alapozó ismeretek nagyon fontosak, mint például matematika, statisztika, informatika, mikro- és makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan, pénzügytan, menedzsment, gazdasági jog, üzleti kommunikáció, szaknyelv, általános és gazdasági jog, gazdaságtörténet, szociológia, pszichológia és a lista még folytatható. Érdemes megfontolni, hogy melyik kampusz mellett döntesz, hiszen a specializációs lehetőségek eltérőek: míg Budapesten statisztikus-elemző, vállalkozásszervező és team business, addig Zalaegerszegen szolgáltatás menedzsment és vállalkozásszervező szakirányok elérhetők számodra. A szakirányok ugyan különböznek, de a magas színvonal megegyezik!

Érdemes számba venni, mi mindenre jó ez a BA képzés: segít átlátni a gazdasági folyamatokat, valamint megtanítja azok szervezését, irányítását, elemzését és működtetését, megismerteti veled a gazdálkodás alapfogalmait, összefüggéseit. A diplomázást követően folytathatod tanulmányaidat bármely egyetem közgázos mesterképzésében, vagy azonnal munkába is állhatsz, hiszen mind az államigazgatás, mind a versenyszféra igényt tart a tudásodra.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom