Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 276 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 276 000 Ft

Mi a képzés célja? A Budapesten és Zalaegerszegen is induló, 7 féléves képzés a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő, sokrétű és színes tudást biztosít a hallgatók számára, akik képesek a valós gazdasági-, üzleti folyamatok megértésére, modellezésére, a problémák megfogalmazására és megoldásukra vagy megoldási javaslattételre. Hatékonyan tudják használni az IT rendszerek által kínált lehetőségeket. Amennyiben szükséges, képesek az IT rendszerek bevezetésére, fejlesztésére is.

Miért éppen a BGF? Az itt szerzett diplomáddal a kezedben gazdaságinformatikusként képes leszel a közgazdasági és az informatikai tudásod alkalmazására, az üzleti problémák IT-vel támogatott megoldására. Továbbá alkalmas leszel az üzleti folyamatok megértésére, elemzésére, a végrehajtást segítő szoftveralkalmazások tervezésére, rendszerfejlesztési elvek és módszerek alkalmazására és fejlesztőeszközök használatára.

Mi mindent fogsz itt megtudni, megtanulni? A természettudományos alapismeretek, mint a matematika, statisztika, matematikai modellezés, és a gazdasági és humán ismeretek, úgy, mint a közgazdaságtan, vállalati gazdaságtan, menedzsment, pénzügy, vezetői szervezés, e-business, marketing, gazdasági jog izgalmain túl jön majd csak a java. A szakmai anyag részeként belevetheted magad az operációs rendszerek, irodai automatizálás, számítógép és hálózati architektúrák, adatbázisrendszerek, programozás alapjai, adatelemzés, üzleti idegen nyelv, programozás, informatikai szaknyelv, minőségbiztosítás, információsrendszer - fejlesztés most még idegenül csengő, bonyolult világába is.Tovább is elmerészkednél? Az alapszakon kétféle úton léphetsz magasabb szintre: logisztikai informatikus vagy pénzintézeti informatikus specializációt választva.

Munkába állnál? Diplomáddal számtalan munkalehetőség és egyszerű elhelyezkedés vár rád, akár mint gazdasági IT rendszerfejlesztő, tervező, tanácsadó, adatelemző vagy akár, mint logisztikai vagy pénzintézeti IT rendszermodellező, és még sok egyéb izgalmas lehetőség. A határ te magad leszel, és persze a csillagos ég.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom