Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 160 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 160 000 Ft

A Budapesti Gazdasági Főiskolán pénzügy és számvitel szak nappali, levelező, illetve távoktatásos formában is elvégezhető. Levelező formában csak Zalaegerszegen, távoktatásban csak Budapesten, s nappali formában mind Budapesten, mind pedig Zalaegerszegen lehet tanulni.

A képzési idő hét félév, melyből az utolsó félév szakmai gyakorlat. A képzés során elméleti tudást szerezhetsz közgazdaságtani, módszertani, üzleti, társadalomtudományi és pénzügyi ismeretkörökben egyaránt. A tanulmányaid alatt a pénzügy és a számvitel specializációk közül választhatsz, melyből sokkal mélyebb és alaposabb tudást szerzel.

Az elméleti tudás mellett a szakmai gyakorlat alatt tapasztalatra is szert tehetsz, sőt, ha a gyakorlati helyeden meg voltak elégedve a munkáddal, akár állást is ajánlhatnak neked a diploma megszerzését követően. A szakképzettséged megnevezése: közgazdász pénzügy és számvitel alapképzési szakon.

A diploma megszerzését követően alkalmas leszel hitelkérelmek, pénzügyi tervek, pályázatok elkészítésére, értékelésére, befektetési, finanszírozási, beruházási döntések előkészítésére, üzleti működésre vonatkozó beszámolók készítésére, elemzésére,adó, illetés, vám meghatározására, számviteli szakfeladatok ellátására, valamint összehasonlító elemzések készítésére is. Mesterképzésen lehet folytatni a tanulmányokat, a főiskolán egyaránt indul pénzügy, valamint számvitel szak. A képzés célja, hogy olyan gazdasági szakemberek lépjenek ki az főiskola kapuin, akiknek megfelelő elméleti tudása mellett gyakorlati tapasztalata is van.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom