Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán két kar huszonkilenc alapképzési szakán tanulhatsz. Hogy mi a közös ezekben a szakokban? Mi az, ami különlegessé és kimagasló színvonalúvá teszi főiskolánkat?

A válasz a kreatív gondolkodás! Ez az alapelv főiskolánk legfontosabb értéke, amely ott van oktatási módszereinkben, tanáraink szemléletében és hallgatóink hozzáállásában.A megtanult ismeretek alkalmazása és az új megoldások keresése, vagyis a kreatív gondolkodás erejében hiszünk és abban, hogy mindez fejleszthető. Így hát, ha te is szeretnél egyedi személetet szerezni, miközben speciális módszereket hasznosíthatsz egy támogató légkörben, akkor gyere a BKF-re, és légy részese egyedülálló tréningrendszerünknek!

Tréningjeink nagy része kis létszámban történő foglalkozást jelent, ráadásul mindezek a tapasztalati tanulásra helyezik a hangsúlyt. Ezáltal semmi sem szabhat határt a kreatív gondolkodás fejlődésének!

Kiemelt figyelmet kap nálunk a nyelvoktatás, kommunikációs képességek fejlesztése és tapasztalati tanulás. Mindezeknek köszönhetően hallgatóink 51%-a már a főiskolai évek alatt állást talál. A diploma megszerzése után pedig 87%-uk 3 hónapon belül elhelyezkedik. Karrier Centrumunk segít a nálunk tanuló fiataloknak abban, hogy szakmai gyakorlatukat a nekik leginkább megfelelő helyen végezhessék. BKF-esként biztos lehetsz benne, hogy törődünk veled a főiskola elvégzése előtt és után is!

Szeretnél világot látni? Európa, Ázsia vagy inkább Amerika vonz? Ha a BKF-re jössz tanulni, akkor csak választanod kell, hiszen hallgatóink több mint 70 külföldi egyetem közül válogathatnak. Tölts el egy szemesztert a világ egy másik csücskén!

Modern épületekkel, kellemes környezettel, magas technikai felszereltséggel vár téged a BKF! A pezsgő hallgatói életet pedig a HÖK biztosítja ezernyi színes programmal.

Ahhoz hogy eredményesek legyünk az életben, a munkánkban vagy egy adott feladat megoldásában, kreativitásra van szükség. Napjainkra a kreativitás lett az egyik legfontosabb munkaeszköz. Ha tehát szeretnél alkotva tanulni később pedig eredményesen elhelyezkedni, akkor a válasz a kreatív gondolkodás. A válasz a BKF!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet