Adatok

Képzési formák: ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 399 000 Ft

Az animáció végtelenül sokszínű mozgóképművészeti műfaj. A rajzfilmektől a speciális effektusokig, a számítógépes játékoktól az online felületekig, a művészfilmektől a reklámokig rengeteg lehetőséget kínál kreativitásod kibontakoztatására.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán inspiráló környezetben, kiváló tanárokkal, a legkorszerűbb eszközökkel készülhetsz fel e kihívásokra. Egyéni adottságaidnak és érdeklődésednek megfelelően elmélyedhetsz a klasszikus módszerek tanulmányozásában, vagy a digitális technológiák újdonságaiban.

Ha jól rajzolsz és szeretnéd életre kelteni a teremtményeidet, ha kipróbálnád, milyen trükkasztalon animálni és igazi filmre forgatni, ha kíváncsi vagy, milyen „madárral” navigálni a Leonar3Do háromdimenziós tervező programban, akkor gyere, és tanulj a BKF-en!

A végzett animáció alapszakos hallgatók elhelyezkedhetnek animációs és filmes utómunka stúdiókban, televízióknál, grafikai és reklámstúdiókban. De válhat belőled webtervező, digitális látvány- és játéktervező, vagy önálló alkotó is. A BKF felkészít téged ezekre a munkákra, Neked csak az a feladatod, hogy a maximumot hozd ki magadból és megtaláld az egyedi stílusodat!

Ha tehát kreatív embernek tartod magad, szeretnéd átélni a teremtés, alkotás örömét és ezt az örömöt megosztani másokkal is, akkor irány a BKF animáció alapszakja! A BKF nyitott, érdeklődő fiatalokat vár. Ha te is egy vagy közülük, akkor nincs más hátra, jelentkezz az ország legnagyobb magánfőiskolájára! Itt segítenek neked megtalálni a saját utadat!

A bábanimáció vonz? Esetleg a háromdimenziós modellezés? Vagy a figuratervezés, animálás izgat leginkább? Derítsd ki a BKF-en, hogy miben vagy a legjobb!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom