Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 399 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 329 000 Ft

Magyarország legfiatalabb főiskolai fotográfus képzése immáron két éve működik nagy sikerrel a BKF-en. Ha le sem tudod rakni a fényképezőgépet, érdeklődsz a vizuális kommunikáció iránt, ha szeretnél értéket teremteni és megőrizni azt, akkor tanulj a BKF fotográfus szakán, hiszen a HVG idei felsőoktatási rangsora szerint ez a legjobb művészeti képzés az országban.

A fotográfia képes arra, hogy egyidejűleg legyen a tényszerűség, a képzelet és az álomvilág megteremtője. A képzés során a BKF-es hallgatók elsajátítják a fotográfia vizuális formanyelvét, illetve annak analóg és digitális technikai eszköztárát. A főiskola célja, hogy az itt végzett fotográfusok számára hiteles szakmai tudást kínáljanak, lehetőséget biztosítva ezzel a folyamatos fejlődésre. Ezen a szakon tanulva nem kell aggódnod, hiszen az oktatók felkészítenek rá, hogy megálld a helyed a fotográfia bármely területén!

Ahhoz, hogy bátran tudd alkalmazni gondolataid megfogalmazására a fotográfia lehetőségeit, ismerned és birtokolnod kell annak technikáját, technológiai újdonságait. A BKF fotográfia szakán végzett hallgatóként megtanulhatod gondolataidat leendő munkáidon keresztül közvetíteni és megállod majd a helyed az alkalmazott művészetek területén. Az önálló munkavégzésre alaposan felkészít ez a szak: kritikus szemlélet számodra is természetessé válhat. Nem kell mást tenned, mint hogy jelentkezel a BKF fotográfus szakára!

Vonz a nagyvilág? A BKF fotográfus szakán végzettként nem csak a hazai, hanem akár nemzetközi diskurzusokba is bekapcsolódhatsz!

Ha szeretnél fotográfusi munkakörben, önálló alkotóként elhelyezkedni, vagy akár önálló vizuális médiához kapcsolódó vállalkozást indítanál, akkor nincs más hátra, mint előre! Ha jó együttműködési készséggel, fejlett kritikai érzékkel és minőség iránti igénnyel rendelkezel, akkor vár a BKF! Jelentkezz és váltsd valóra álmaidat az ország legnagyobb magániskolájának segítségével!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom