Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 279 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 199 000 Ft
Angol önköltség (félév) 379 000 Ft

Szeretnél sikeres üzletember, gazdasági szakember lenni? Ehhez nemcsak szilárd elméleti alapozás szükséges, de korszerű üzleti ismeretek is. A Budapesti Kommunikációs Főiskola gazdálkodási és menedzsment alapképzése pontosan ezt a tudáscsomagot kínálja számodra.

A törzstárgyak között megtalálod például a vállalatgazdaságtan, vezetés és szervezés, emberi erőforrás gazdálkodás, vállalati pénzügyek, számvitel, stratégiai tervezés és projektmenedzsment tárgyakat. A BKF-en ugyanakkor tisztában vannak azzal, hogy a tárgyi tudás mellett a készségszintű fejlesztés ugyanolyan, ha nem nagyobb jelentőséggel bír a későbbi sikerességed szempontjából. Épp ezért a vezetői és szervezői készségek, a kommunikációs (kiemelten a prezentációs készségek) és a hatékony stratégia-alakítás és végrehajtás képessége mind kiemelt szerepet kapnak majd a képzésben töltött hét félév során. Alapvetően három specializációs lehetőség közül választhatsz a specifikusabb tudásszerzés érdekében: kis- és középvállakozási, logisztikai és e-business menedzsment állnak rendelkezésedre. A BKF négy fontos területet emel ki, melyek alapján az általuk kínált gazdálkodási és menedzsment képzés többet és mást nyújt, mint a más intézmények által meghirdetett programok: kreatív iparági esettanulmányok szerepeltetése, szimulált vállalati környezet, stratégiai partnerség a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével és angol nyelven is biztosított tanulási lehetőség. A hetedik félév szakmai gyakorlata megalapozhatja a főiskola utáni karrieredet.

A BKF fontosnak tartja követni, volt diákjai hogyan boldogulnak a képzés végeztével. Többnyire menedzserként dolgoznak kis- és középvállalkozásokban, logisztikai szakemberként alkalmazzák őket, az e-businessben szakértők, menedzserek vagy egy nemzetközi nagyvállalatnál találják meg a számításukat. Te magad is nyomdokaikba léphetsz, vagy a munkaerőpiacra történő kilépés előtt szerezhetsz egy MA képesítést is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom