Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 179 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 229 000 Ft

Miért is érdemes jelentkezned a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola kereskedelem és marketing alapszakjára? Azért, mert marketingre az élet minden területén szükség van. De nemcsak ezért érdemes ezt a szakot választanod, hanem azért is, mert olyan alapvető üzleti és gazdasági ismereteket nyújt, amelyek lehetőségek széles tárházát kínálják neked a továbblépésre. Sok a gyakorlati csoportos munka, céges feladatok, melyeket elismert szakemberek irányítanak. Marketing, kereskedelem, értékesítés, e-business, kommunikáció, reklám és PR: mind olyan ágak, melyek nyitva állnak előtted, ha a BKF mellett teszed le a voksodat.

Szóban és írásban is egyaránt jól kommunikálsz? Folyamatosan nyitott szemmel jársz, hogy észrevedd, mi folyik körülötted? Érdekelnek az üzleti világ napi izgalmai és érdeklődsz a kereskedelem és a marketing működése iránt? Akkor biztos, hogy neked a BKF a legjobb választás! A képzést akár angol nyelven is, Budapesten vagy Hódmezővásárhelyen végezheted el.

Mi mindennel fogsz találkozni az itt töltött 6+1 féléved alatt? Csak néhányat hadd mutassunk meg a legérdekesebbtantárgyak közül: Kreatív gondolkodás a marketingben; Kereskedelem gazdaságtana; Marketing alapok; Médiagazdaságtan; Piackutatás; Public relations elmélet és gyakorlat; Reklám- és médiatervezés; Digitális marketing; Reklámpszichológia; Rendezvényszervezés; Kisvállalati marketing és még sok  hasznos tantárgy. Az alapképzésen belül, válassz ízlésed szerint egyet a BKF szakirányai közül, legyen az E-business menedzsment, International marketing, Kis- és középvállalkozási vagy akár Reklám és PR szakirány.

Merre mehetsz tovább az iskola kapuján kilépve? Ne aggódj! Diplomáddal gond nélkül elhelyezkedhetsz multinacionális és hazai cégek kereskedelmi és marketing osztályainak munkatársaként, értékesítőként, reklámügynökségek és PR-ügynökségek, tanácsadó cégek munkatársaiként, a szaksajtó képviselőjeként, kis- és középvállalkozás vezetőjeként, marketingeseként, vagy akár startup vállalkozóként. A lényeg, hogy biztosan meg fogod találni azt a munkahelyet és területet, ami leginkább illik hozzád .

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom