Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 349 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 299 000 Ft

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola környezetkultúra alapképzési szakja az országban az egyetlen belsőépítészeti alapképzés. Személyre szabott, gyakorlatközpontú, sokszínű és aktuális képzésben vehetsz részt, ha a BKF környezetkultúra szakára jelentkezel.

A BKF belsőépítészeti szakembereket képez, akik épített környezetünk belső tereinek és külső köztereinek komfortos és kulturált kialakításában, berendezésében önállóan vagy alkotótársként részt tudnak vállalni. Ezen a szakon az ember és környezete kapcsolatának összefüggéseit, valamint a hazai és nemzetközi vizuális művészeti életét, annak sajátosságait is megismerheted. A képzés során az oktatók a személyes kontaktusra, konzultációra helyezik a hangsúlyt. A gyakorlati alapozó tárgyak specialitása a belső tér-, bútor- és építészeti tervezés. Ezek prototípusait a főiskola műhelyében készítheted el. A BKF olyan szakembert képez belőled, aki felelősségteljes, környezettudatos, ökológiai szemlélettel képes végezni a munkáját.

De mi is egy végzett környezetkultúra szakos munkája? A főiskola kapuján kilépve elhelyezkedhetsz belsőépítész munkatársként, kivitelezőként, önálló művészként illetve szakmai referensként.

A szakon tanulva a főbb tárgyaid a kreatív tervezés, a rajz-festés, a művészettörténet, a tér-és formatervezés, a bútortörténet, az épületszerkezettan és még sok más érdekes és későbbi munkád során hasznos tárgyak lesznek.

Ha tehát felelősséggel és érzékenységgel állsz a környezetedhez, jó elemző- és kommunikációs készséggel rendelkezel, akkor jelentkezz a BKF környezetkultúra alapképzési szakára. Váltsd valóra álmaidat Magyarország legnagyobb magánfőiskolájának segítségével!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom