Adatok

Képzési formák: ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 379 000 Ft

Érdekel a média világa, a játéktervezés? Szeretnél elmélyedni a zenei informatika világában? Tudni akarod az animáció minden fortélyát? Ha a válaszod igen, emellett pedig kreatív vagy, fejlett kritikai, vizuális és technikai érzékkel rendelkezel, akkor Téged is vár a BKF média design alapképzési szakja!

De mi is egy mai média designer feladata? Az ő feladatuk, hogy a 21. század technikai forradalmának korszakában ne csak kövessék a fejlődést, hanem művészi érzékenységgel formálják is azt. Az új, digitális világ szakemberei ők, akik a világhálótól a filmes utómunkákon át a játékfejlesztésig minden szükséges tudással fel vannak vértezve.

Ugye jól hangzik? A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola média design alapképzési szakja téged is ilyen, profi szakemberré változtat! A főiskola célja, hogy olyan fiatalokat képezzen, akik képesek felismerni korunk technológiai kihívásait. Ha szeretnéd megtanulni, hogyan lehetséges olyan művészeti alkotások, termékek, installációk, szolgáltatások, interaktív alkalmazások tervezése illetve megvalósítása, amelyek a környezetünkben felbukkanó változó társadalmi és egyéni igények kielégítésére törekednek, akkor jelentkezz a BKF-re!

A szakon eltöltött három éved alatt a szakma három pillérével ismerkedhetsz meg. Kreativitás, technika és karrier! Lássuk részletesebben, mik is ezek!

Kreativitás: Az első év a képzőművészeti gondolkozásmód, a vizuális logika és a kompozíciós ismeretek kialakításáról, de mindenekfelett az egyéni kreatív készségek feltárásáról szól.

Technika: A második év fókuszában a technikai tudásod elmélyítése, az eszköz- és szoftverismeret áll, elsősorban a 2D és 3D tervezés, valamint az interaktív alkalmazások tekintetében.

Karrier: A harmadik évben komplex feladatokat, kreatív projekteket tervezhetsz és kivitelezhetsz. Ezekben a projektekben már éles helyzetben, a kreatív ipar valós szereplőivel együttműködésben készülhetsz diplomás pályafutásodra.

Tanulj az ország legnagyobb magánfőiskoláján és válj te is média designerré!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom