Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 379 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 299 000 Ft
Angol önköltség (félév) 2 200 000 Ft

Téged is érdekel a mozik, tévék, reklámok, számítógépek mozgóképeinek készítési módja? Szívesen találnál ki, terveznél és szerkesztenél meg hasonló anyagokat? A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán belőled is ilyen kreatív szakember válhat! A mozgóképkultúra és médiaismeret szak oktatói ugyanis pontosan erre készíti fel a hallgatókat!

De mitől különleges a BKF mozgóképkultúra és médiaismeret alapszakja? Más iskoláktól eltérően ezen a főiskolán betekintést nyerhetsz a szakma teljes kínálatába, az egykamerás riport készítésének nehézségeit éppúgy megtapasztalhatod, mint a többkamerás stúdiófelvételek kihívásait.

A szakon tanulva te is készíthetsz kisjátékfilmet, televíziós jelenetet, dokumentumfilmet. Tanulmányaid során dolgozhatsz forgatókönyvíróként, rendezőként, asszisztensként, világosítóként, hangmérnökként és vágóként is. Ez a sokszínűség biztosít téged arról, hogy a későbbiekben öntudatos filmesként tudj helytállni!

Végzett hallgatóként elhelyezkedhetsz tömegkommunikációs médiával foglalkozó intézményeknél mozgókép-készítőként, analóg és a digitális utómunkálatok területén, műsorkészítésben, szervezői munkakörben, szerkesztőségekben vagy a reklám szakemberei mellett mozgókép-készítő munkatársként. Nem hangzik rosszul, ugye?

A BKF várja a jelentkezésed, amennyiben érdeklődsz a vizuális kommunikáció, a mozgóképek különböző formái iránt, fejlett vizuális intelligenciával rendelkezel, jó együttműködési és kommunikációs készséggel bírsz.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom