Adatok

Képzési formák: ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 299 000 Ft
Angol önköltség (félév) 384 000 Ft

Szeretnél a lehető legsokoldalúbb közgazdasági képzésben részesülni? A BKF nemzetközi gazdálkodás alapszakán a hagyományos képzési rendszer négy nemzetközi vonatkozású szakja olvadt össze, köztük a gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment, külgazdasági, nemzetközi kapcsolatok és a nemzetközi kommunikáció. Ha motivált környezetben szeretnéd tölteni a BA-t, a Budapesti Kommunikációs Főiskola tökéletes választás!

A képzés hét féléves, ebből egy félév a szakmai gyakorlat. A főbb tárgyak a nemzetközi gazdaságtan, nemzetközi gazdasági szervezetek, EU integrációs ismeretek, nemzetközi pénzügyek, EU szakpolitikák, multikulturális menedzsment, nemzetközi marketing, nemzetközi ügyletek, globalizáció és világgazdasági régiók, retorika, nemzetközi protokoll és etikett, tárgyalástechnika. Választható specializációk a BKF-en a nemzetközi gazdasági kapcsolatok és az international business management.

A BKF-nek együttműködése van a világ egyik legnagyobb szolgáltató cégével, a TATA Consultancy Services-szel, melynek keretében a szak hallgatójaként pályázhatsz a TATA ösztöndíjra. Az elmélet tudás elsajátítása mellett külföldi résztanulmányaid alatt gyakorlati tudásra is szert tehetsz, az önéletrajzban remekül festő nemzetközi tapasztalat mellett. Azok jelentkezését várják a TATA  ösztöndíj pályázaton, akik két idegen nyelven társalgási szinten beszélnek, s a későbbiekben is szeretnék ezt továbbfejleszteni – tehát az érdeklődés a nyelvek iránt alapvető követelmény!

Önálló problémamegoldó képesség, innovációs készség, kezdeményezőkészség is fontos kell, hogy legyen számodra, ha nemzetközi gazdálkodás szakot szeretnél végezni. Ha érdeklődsz a nemzetközi gazdaság, média, politika iránt és szívesen dolgoznál akár külföldön is, ne habozz jelentkezni!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom