Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 279 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 229 000 Ft

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola a nemzetközi tanulmányok szakos képzésben nagy hangsúlyt helyez a kommunikáció és a kreativitás oktatására. Így ha ezek számodra is fontos szempontot jelentenek, érdemes ezt a képzési programot választanod.

A nemzetközi tanulmányok természetesen nem egy önmagában álló tudományterület, számos társadalomtudomány járul hozzá a terület fejlődéséhez. Bevezető jelleggel megismerkedhetsz például a szociológia és a közgazdaságtan megközelítéseivel, mielőtt a szigorúan értelmezett szakos tárgyak következnének. A szakmai tárgyak mellett alapos, személyre szabott kommunikációs és képességfejlesztési tréningeken is részt vehetsz. A szaknyelvi képzés mellett a BKF idegen nyelvű kommunikáció oktatásában is erős. A képzésben egy szakirány választható, mely európai uniós források felhasználása néven indul.

Négyhetes szakmai gyakorlatot végezhetsz a főiskola lebonyolításában állami és kormányzati intézményeknél, nonprofit szervezeteknél, önkormányzatoknál, vagy multinacionális vállalatoknál, érdeklődésed szerint, ahol a tanultakat alkalmazhatod. Ha nemzetközi tanulmányok, akkor nemzetközi tapasztalatszerzés: a BKF egész Európát lefedő kapcsolatrendszerrel rendelkezik annak érdekében, hogy egy félévet külföldön is tudjál tanulni.

A BA elvégzését követően a tipikus munkaadók állami intézmények, önkormányzatok, üzleti vállalkozások és non-profit szervezetek közül kerül ki, de ha kiemelkedően teljesítesz és nem riadsz vissza a kihívásoktól, nemzetközi szervezetekben is (ENSZ, WHO, EU adminisztráció) találhatsz állást. Politológiai, illetve nemzetközi tanulmányok mesterképzések is várják a jelentkezésed szerte az országban.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom