Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 429 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 329 000 Ft

Téged is érdekel a televíziózás világa? Szívesen tanulnál szerkesztő-riporteri ismereteket, rendezői gyakorlatot? Szeretnél operatőri ismereteket szerezni, bepillantást nyerni a vágás, látványtechinka és hangtechnika érdekes területeibe? A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán megteheted! A televíziós műsorkészítő szak oktatói ugyanis pontosan ezekkel az ismeretekkel ruházzák fel a hallgatókat!

A szakon tanulva te is képes leszel az önálló műsorkészítésre! Megtanulhatod az elektronikus vágás alapelemeit, a tv-s stúdiók, közvetítő kocsik és a mobil elektronika használatát. Tanulmányaid során az oktatóid komplex tudással rendelkező szakembert faragnak belőled! Felkészítenek rá, hogy kiterjedt szerkesztői, műsorvezetői, riporteri és adásrendezői ismeretekkel bírj, amit a munkaerőpiacon is hasznosítani tudsz majd.

Végzett hallgatóként elhelyezkedhetsz televíziós műsorkészítőként, műsorszerkesztőként, szerkesztő-riporterként, adásrendezőként vagy tudósítóként. Nem hangzik rosszul, ugye?

A BKF várja a jelentkezésed, amennyiben kreatív gondolkodású vagy, hír- és témaérzékenységgel rendelkezel. Ha emellett képes vagy akár önállóan dolgozni, akár csapatjátékosként viselkedni és jó a beszélőkéd, akkor ez a szak a neked való!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom