Adatok

Képzési formák: ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 369 000 Ft

Szeretnél részt venni egy képzésben, ahol megtanulhatod, hogyan készíts vizuális üzeneteket a nagyvilágnak? A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola falai között megteheted! A tervezőgrafika alapképzési szakon ugyanis végigvezetik a hallgatókat a terv és a kész grafika közötti munkafolyamatokon. Így kaphatsz te is átfogó képet arról, hogyan jut el egy ötlet a megvalósulásig.

Három év alatt te is magasan képzetté válhatsz a vizuális kultúrában! Tervezőgrafika hallgatóként műveltséged révén szellemi, eszmei tartalmak vizuális, kreatív formában történő megjelenítésére lehetsz képes. A BKF oktatóinak célja, hogy a vizuális gondolkodásmód minőségi színvonalát emeljék, a diákokat pedig arra ösztönzik, hogy elkötelezettek legyenek az innovatív, esztétikus, okos grafika és tipográfia mellett.

Légy része egy képzésnek, ahol ösztönös intuícióidat, kreativitásodat tudatos mederbe terelik! Mindezt gyakorlattal sajátíthatod el a tervezőgrafika szakon. Megtanulhatsz önállóan és közösségben is dolgozni! Ezek a képességek elengedhetetlenül fontosak egy végzett tervezőgrafikus hallgatónak az elhelyezkedés során. A BKF-en megszerzett diploma lehetővé teszi azt is, hogy az alapképzés után tervezőgrafika mesterképzésen teljesítsd ki tudásodat.

Ha tehát érdeklődsz a grafika különböző területei iránt, kreatív vagy, jó vizuális érzékkel rendelkezel, akkor irány a BKF tervezőgrafika szakja! Ha szeretsz csoportban dolgozni és megfelelő rajztudással bírsz, akkor nincs más hátra, mint hogy jelentkezz! Légy tervezőgrafikus, illusztrátor vagy grafikusművész a BKF segítségével!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom