Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 259 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 199 000 Ft
Angol önköltség (félév) 379 000 Ft

Szeretsz utazásokat, rendezvényeket szervezni? Mindig is érdekelt a turizmus? Akkor itt a helyed a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, jó problémamegoldó képességed van, s szeretsz idegen nyelveket tanulni akkor biztosan a megfelelő helyen keresgélsz. A tanulmányaid során bepillantást nyerhetsz a turizmus rendszerébe, attrakció-és látogatómenedzsmentbe, kiállítás szervezésbe, egészségturisztikai marketingbe, valamint nemzetközi szállodamenedzsmentbe. A Főiskolán választható szakirányok az egészségturizmus, rendezvényszervezés és hivatásturizmus, nemzetközi szállodamenedzsment, gasztronómia, valamint International Hotel and Hospitality Management. A képzés ideje alatt kötelező szakmai gyakorlat van, gyakorlati lehetőséget biztosítanak például a Turizmus Műhelyben. Turizmus-vendéglátás nemcsak magyar nyelven, hanem angolul is indul a BKF-en. Budapesten és Hódmezővásárhelyen is egyaránt indul ez az alapszak. A diploma megszerzéséhez szükség van két középfokú szakmai nyelvvel bővített C típusú nyelvvizsgára, de az egyik helyett elfogadnak egy felsőfokú C típusú általános nyelvvizsga is.

A diploma megszerzését követően lehetőség van elhelyezkedni utazásszervezőként, turisztikai tanácsadóként, rendezvényszervezőként, animátorként, szállodában közép-és felsővezetői munkakörökben, gyógy- és wellnessfürdőkben menedzseri munkakörökben. Továbbtanulni is van lehetőség mesterképzésen, méghozzá turizmus-menedzsment szakon.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom