Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 325 000 Ft

Jó szervezőnek érzed magad? Érdekel a logisztika és a szállítmányozás, de a mérnöki tevékenységeket sem utasítod el? Jelentkezz logisztikai mérnök szakra!

A logisztikai mérnökök képesek összehangolni a különböző vállalatok közötti szállítási folyamatokat és ismerik az ehhez szükséges informatikai eszközök használatát, valamint el tudják látni a szervezéssel, és az irányítással kapcsolatos mérnöki alapfeladatokat. Ismerik a logisztikai rendszerek elemeit képező logisztikai gépek, eszközök, berendezések gyártását, közreműködnek a minőségellenőrzésében, irányítják az üzemeltetésüket.

A hét féléves képzés alatt először a természettudományos alapismereteket (matematika, fizika, mechanika, anyagismeret, elektrotechnika) és a gazdasági és humán ismereteket (mikro-és makroökonómia, menedzsment, szervezéselmélet, üzleti jog) sajátítod el. A szakmai törzsanyag segítségével olyan tudással leszel gazdagabb, mint például a közlekedési rendszerek, infokommunikáció, műszaki ábrázolás, logisztika vagy járműelemek. A képzés során három szakirány – logisztikai folyamatok, szállítmányozás, műszaki logisztika – közül választhatsz. A diplomád megszerzéséhez egy hathetes szakmai gyakorlatot kell teljesítened.

Az alapképzés elvégzése után jelentkezhetsz logisztikai mérnök mesterképzésre, de a megszerzett szakmai tudásoddal és magas szintű szervezési-, irányítási- és kommunikációs képességeiddel jó eséllyel indulsz a munkaerőpiacon is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom