Igazságügyi igazgatási

Debreceni Egyetem

A szak értékelései >>
Jog Debreceni Egyetem

Adatok

Képzési formák: ALA, ALK, ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 160 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 145 000 Ft

Érdekel a jogalkalmazás? Részt vennél ügyvédi irodák vagy az igazságszolgáltatás különböző szerveinek napi rutinjában, és elősegítenéd azok gördülékenyebb működését? Az igazságügyi igazgatási képzés részletei pont ezen paraméterek mentén lettek kidolgozva, a Debreceni Egyetem az elsők között várja a jelentkezésed a programba.

Az igazságügyi igazgatási alapszak hat féléves, melynek során összesen 180 kreditet szükséges megszerezned. A DE olyan igazságügyi szervezők képzését célozza, akik jogi, mindenekelőtt eljárásjogi alapismereteik, a jogi informatika gyakorlati és az igazságügy szervezetére és ügyvitelére vonatkozó ismereteik birtokában alkalmasak arra, hogy közreműködjenek igazságügyi döntések előkészítésében és végrehajtásában. S hogy pontosan mire is készít fel ez a BA? A félévek során megszerezhető ismeretek főként a jövőben bírósági, ügyészségi ügyintézői munkakörben dolgozók, valamint ügyvéd vagy közjegyző munkáját segítő alkalmazottak számára kínál modern és gyakorlatias tudást. Az oktatásban a régió igazságszolgáltatási szerveinek gyakorlott szakemberei is szerepet vállalnak, így biztos lehetsz abban, hogy a képzés a munkaerőpiaci igényekhez mindenben igazodik, naprakész, az igazságszolgáltatás legújabb tendenciáit figyelembe vevő, a gyakorlatban jól hasznosítható ismereteket kínál számodra.

Az igazságügyi igazgatási alapszakos diploma megszerzése után az igazgatásszervező, a közigazgatási menedzser mesterszak és a jogász képzések is nyitva állnak előtted a DE-n, ha továbbtanulnál. Persze úgy is dönthetsz, hogy a végzettségedet felhasználva az igazságszolgáltatás valamely szervének alkalmazottja leszel.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom