Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft

„Ha még nem döntötted el pontosan, hogy melyik tudományterület mellett kötelezd el magad, akkor ez a szak éppen neked való! Itt megismerkedhetsz a különféle bölcsész és társadalomtudományok széles spektrumával” – írja az egyik volt hallgató.

A három éves pedagógia alapszakon szervezett formában ismerkedhetsz a neveléstudomány korszerű eredményeivel, a pedagógiai tevékenységek társadalom- és oktatáspolitikai, történeti, nevelés- és oktatáselméleti és lélektani kérdéseivel. A szakon olyan szakismereteket szerezhetsz meg, amelyek segítik a gyorsan változó nevelésügy folyamatainak értelmezését, megalapozzák azt a tudást, és gyakorlatot, amely nélkülözhetetlen az oktató és nevelő munka hatékony végzéséhez. A szakon belül, érdeklődésednek megfelelően két szakirány – nevelési vagy oktatási asszisztens – közül választhatsz. Ha pedig bővíteni szeretnéd a tudásodat, szabadon választhatóként felveheted más szakok tantárgyait is. 

Az alapképzés elvégzése után továbbtanulhatsz, itt első sorban a tanári és a neveléstudományi mesterszakok jöhetnek szóba. Ha viszont inkább elhelyezkednél, oktatási intézményekben, pedagógiai szolgáltató cégeknél hasznosíthatod a tudásodat.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom