Gazdálkodási és menedzsment

Dunaújvárosi Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Dunaújvárosi Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 160 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 160 000 Ft

Érdekel az alkotó munka, a közgazdaságtani problémák gyakorlati megközelítései? Szeretnél egy jól működő csapatban fejlődni? Ha elismert oktatóktól szeretnéd elsajátítani a gazdálkodási és menedzsment szak által kínált ismereteket, mégis családias környezetben, a Dunaújvárosi Főiskola jó választásnak bizonyul számodra.

Ezen a szakon olyan ismereteket sajátíthatsz el, mint például stratégiai tervezés, projektmenedzsment, közgazdaságtan és vállalatgazdaságtan. S a felsoroltak csak egy kis szeletét képezik az itt megszerezhető tudásnak. A DF három szakirányt ajánl figyelmedbe, amelyek mentén egyedibbé alakíthatod a képzésed: pénzügy és adózás, területfejlesztés, illetve üzleti kommunikáció. Utóbbi területet a DF hagyományosan magas színvonalú specializált nyelvoktatása segíti.

A BA képzés során mindazokat a készségeket elsajátítod, melyek egy vállalat menedzselésénél elengedhetetlenek. Számviteli szakfeladatok irányítására szintén alkalmassá válsz, hasznosítva a DF által nyújtott képzés gyakorlatorientált felépítését. Ha erősebb benned az elemzői véna, a gazdálkodás különböző folyamatainak értékelésére és ellenőrzésére is megfelelő felkészítést kapsz.

A diploma megszerzését követően munkába is lehet állni. A megszerzett tudás alapján közgazdászként, gazdasági elemzőként vagy éppen kontrollerként is elhelyezkedhetsz. Ha jó munkát végeztél a gyakorlati helyeden, s meg voltak a munkáddal elégedve, állást is ajánlhatnak neked. Persze a továbbtanulás mellett is dönthetsz, s tudásodat mesterképzésen mélyítheted el.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom