Edutus Főiskola

Edutus Főiskola

 Még nem tudod, merre tovább érettségi után? Szeretnél egy emberközeli magánfőiskolán tanulni? Akkor talán az Edutus főiskola a te választásod. De hogy biztos lehess benne, gyere és ismerd meg közelebbről is!

A Főiskola 1992-ben alakult Tatabányán, alapvetően üzleti képzésekre szakosodva az első magánfőiskolaként Magyarországon és több mint húsz éves fennállása óta számos jelentős változáson ment keresztül: az eredendően tatabányai főiskola határon túli, székelyudvarhelyi, majd később budapesti tagozattal is bővült.

Mitől is lesz emberközeli az Edutus? A Főiskola fő törekvése, hogy a közoktatási és a vállalati szférával való kapcsolatok szorosabbra fűzésével és az együttműködés új útjainak kiépítésével megerősítse „tudásközpont” jellegét. Az Edutus Főiskola nemcsak méreteinél fogva emberközeli főiskola, hanem itt valóban személyes kapcsolatba kerülhetsz tanáraiddal nap mint nap. Ezen felül egyedi módszerrel, speciális programmal segíti a sportoló hallgatók és a fogyatékkal élők tanulmányait is.

Mitől lesz egy igazán jó választás az Edutus? Tatabányán az üzleti szakok mellett fejlődésnek indult a műszaki képzés is, mely 2014-től kezdve már országosan is egyedülálló felszereltséggel rendelkező lézer laborral bír. Valamint a Tatabányai Ipari Parkkal együttműködve tanulóként te is nemzetközi színvonalú oktatásban-kutatásban vehetsz részt és megtanulhatod a technológia gyakorlati alkalmazását is. 2011-től, a Harsányi János Főiskola csatlakozásával a méltán elismert, több szempontból is vezető turizmus-vendéglátás szakon is tanulhatsz.

Mitől lesz a legjobb választás? Magyarországon egyedüliként az Edutus tagja lett a turizmus első számú világszervezetének, a madridi székhelyű Turizmus Világszervezetnek. Azóta a Világszervezet beválasztotta az Edutus Főiskolát a turizmus világméretű oktatási hálózatába. Így az oktatók és hallgatók egyaránt a legkorszerűbb tananyagokat használhatják közvetlen hozzáféréssel. Ennek következtében az önkormányzati, vállalati kapcsolatai révén kínált szakmai gyakorlatok helyszínein a diákok több mint 75%-a azonnali, végleges munkát talál. Amíg pedig az iskolapadban ülnek a diákok, a magánfőiskola keretein belül lehetőségük van ledolgozni a tandíjat és többféle webes oktatásban is részt venni.

Külföldi álmaid megvalósításához is jó választás! A Tempus Közalapítvány főiskolai/egyetemi Erasmus programja támogatásával az Edutus Főiskolának több mint 50 európai külföldi oktatási intézménnyel van kapcsolata, aminek következtében te is külföldi részképzéseken, szakmai gyakorlatokon vehetsz részt. Ezen felül a főiskolán minden évben megrendezik az Edutus Főiskola Nemzetközi Hetét, melyen egyidejűleg 6–8 külföldi vendég professzor idegen nyelvű kurzusokat tart. Évről évre egyre több Erasmus-os diák érkezik a Főiskolába részképzésre, szakmai gyakorlatra, főként Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországból, Portugáliából és Törökországból.

Most már biztos vagy benne, ugye? Akkor jelentkezz az Edutus Főiskola képzéseire!

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet