Gazdálkodási és menedzsment

Edutus Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Edutus Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 198 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 178 000 Ft

Szeretnéd átlátni a gazdasági élet különböző folyamatait? Szívesen kombinálnád a társadalomtudományos ismeretek tanulását üzleti tárgyakkal? Ha elismert oktatóktól szeretnéd elsajátítani a gazdálkodási és menedzsment szak által kínált ismereteket, a fővárosban, mégis családias környezetben, az Edutus Főiskola programjában biztosan nem csalódsz majd.

A gazdálkodási és menedzsment alapszak fontos célja, hogy átlásd a gazdálkodó szervezetek, intézmények meghatározó irányítási folyamatait, és komplex módon légy képes menedzselni a gazdálkodást, a vezetői döntésekhez támogatást tudj adni, vagy éppen felelősen meghozni őket. Mindezt nagyon változatos kurzuskínálattal éri el az Edutus: az alapképzés során tanulsz például vállalati gazdaságtant; pénzügyet; számvitelt, projekt-menedzsmentet, de logisztikával, vállalati pénzügyekkel és emberi erőforrás menedzsmenttel is foglalkozol majd, hogy csak néhány, kiemelt fontosságú területet említsünk. Az Edutus emellett három szakirányt ajánl figyelmedbe, amelyek egy szűkebb terület speciális ismereteivel látnak el: kontrolling, kis- és középvállalkozások, illetve üzleti szakfordító és tolmács szakirány (angol vagy német nyelven). Az üzleti nyelv elsajátítására szakosodástól függetlenül nagy hangsúlyt fektet az intézmény, használd ki a nyelvtanulás lehetőségét!

A hét féléves, gyakorlati félévvel lezáruló képzés végén folytathatod tanulmányaidat valamelyik gazdálkodási mesterképzésben vagy felsőfokú szakképzésben, vagy megcélzod a munkaerőpiacot. A kis- és középvállalkozások, a bankszektor, multinacionális cégek, de közigazgatási intézmények, társadalmi szervezetek számára is jól hasznosítható tudáskészlettel hagyod el az Edutus alapképzését.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom