Gazdálkodási és menedzsment

Eötvös József Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Eötvös József Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 1
Nappali önköltség (félév) 165 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 165 000 Ft

Szeretnéd átlátni a közgazdaságtani összefüggéseket, de még jobban érdekel megjelenésük a gyakorlatban? Hajt a vállalkozó kedv, de előbb képesítést szeretnél szerezni? Úgy érzed, az üzleti életben szükséges készségek fejlesztésére szükséged lehet a karriered során? Az Eötvös József Főiskola gazdálkodási és menedzsment szakán gyakorlatorientált képzésben vehetsz részt, melynek elvégzését követően jól alkalmazható és strukturált gazdasági ismeretekre tehetsz szert.

A gazdálkodási és menedzsment alapszakon lehetőséged van a szakhoz kapcsolódó elméleti tudás széles spektrumáról ismereteket szerezni. Ezekbe beletartozik a közgazdaságtan, módszertan, társadalomtudomány és alkalmazott gazdaságismeretek is. A főiskola nagy hangsúlyt fektet az idegen nyelvi képzésre, hiszen ennél a szaknál elengedhetetlen ezeknek a tudása. A hat féléves, zömében elméleti képzést a szakmai gyakorlattal töltött hetedik félév zárja le. Ennek során a mindennapi rutinban tanulod meg alkalmazni a felhalmozott ismereteket, és remélhetőleg a karriertervezéseddel kapcsolatosan is számos kérdésre választ találsz. Ha kölcsönös az elégedettség a szakmai gyakorlat végén, az elismerő igazolással együtt akár állásajánlatot is kaphatsz „búcsúajándékként”.

Az alapképzés már önmagában felkészít a munka világára, akár az államigazgatásban, akár kis- vagy középvállalkozásban vagy multinacionális cégnél képzeled el a jövőd. De folytathatod is a tanulmányaidat az ország bármely egyetemének gazdasági mesterképzésein.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom