Eszterházy Károly Főiskola

Eszterházy Károly Főiskola

 Az Eszterházy Károly Főiskola az ideális választás számodra, ha egy festői szépségű városban, Egerben, családias hangulatban szeretnél gazdasági, pedagógiai vagy média tanulmányokat folytatni. Az EKF e három nagy területre koncentrál: pedagógusképzés, gazdasági és médiatudományi képzések. Az EKF a közoktatás összes szintjének megfelelően, tehát az óvodától a középiskoláig képez óvodapedagógusokat, tanítókat és tanárokat, így a szaktárgyak oktatásának színvonala is nagyon magas. Másodszor gazdasági képzései is számos területet fognak át a humánerőforrás-menedzsmenttől a gazdasági informatikáig vagy éppen a turizmus-vendéglátásig. Harmadszor pedig az EKF a média területén is több képzést nyújt, pl. újságírás, mozgókép-kultúra vagy éppen televíziós műsorszerkesztés.

Az Eszterházy Károly Főiskola egy minden szempontból korszerű intézmény. Oktatói és képzései gyakorlatorientáltak, amit az is mutat, hogy az EKF számtalan felsőfokú szakképzést, tanári továbbképzést is felkínál. Ugyanakkor az EKF oktatóinak magas képzettségét bizonyítja, hogy a magyarországi főiskolák között egyedüliként doktori képzést is nyújt (történelemtudományból és neveléstudományból). A főiskola falain belül több, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező kutatócsoport is működik.

Az EKF kis méreténél fogva családias, hallgatóbarát intézmény: a főiskola adminisztrációja és oktatói oda tudnak figyelni a hallgatókra. A főiskola kiemelt célként kezeli, az idegen nyelvi ismeretek fejlesztését, ezért a számtalan nyelvóra közül válogathatsz, és helyben áll rendelkezésre négy államilag akkreditált nyelvvizsga-helyszín is.

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet