Csecsemő- és kisgyermeknevelő

Eszterházy Károly Főiskola

A szak értékelései >>
Agrár Eszterházy Károly Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 158 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 133 000 Ft

Az Eszterházy Károly Főiskola olyan fiatalokat vár, akik szeretnék megismerni a 3-5 éves korig tartó életkort, a gyermekkor e szakaszára vonatkozó fejlesztési és nevelési módszereket, a gondozási tevékenységeket. Ha te is most érettségizel, és szereted a gyerekeket, akkor ezennel szeretnénk bemutatni neked a szakot. Ki tudja? Lehet, hogy te leszel az, aki szeptemberben belép az EKF kapuján, hogy megkezdje tanulmányait!

Az EKF célja olyan pedagógiai szakemberek képzése, akik megfelelő fejlesztési és nevelési módszereket alkalmaznak az újszülött kortól a 3-tól 5 éves korig terjedő életszakaszban ellátásra szoruló csecsemők és kisgyermekek gondozása, fejlesztése érdekében.

Ezen a főiskolán összetett gondozási, pedagógiai, pszichológiai, egészségügyi ismeretekhez juthatsz! Diplomáddal a kezedben pedig a célzott korosztály egészséges testi, érzelmi, kapcsolati és beszédkészségének, illetve értelmi képességeinek a fejlődését, szocializációját segítheted.

A szakma szépségeit az ismeretek sokszínűsége, változatossága, a szakmával járó feladatok emberközelsége adja. Csecsemő és kisgyermeknevelőként kreatív munkát végezhetsz, és átélheted a kisgyermekek gondozásával, nevelésével, fejlesztésével együtt járó örömöket!

Diplomáddal a kezedben elhelyezkedhetsz bölcsődékben, dolgozhatsz családi napköziben vagy vezethetsz játszócsoportokat.

Ha szociális érdeklődéssel rendelkezel, a gyermekszeretet egy fő személyiségvonásod, szívesen gondoskodsz másokról, toleráns, rugalmas és kreatív vagy, akkor te vagy az ideális jelentkező!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom