Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Manapság nagyon keresett az olyan szakember, aki humán erőforrás gazdálkodással foglalkozik. Az emberi erőforrások képzés az Eszterházy Károly Főiskola Gazdaságtudományi Intézetében is hallgatható, fedezd fel a képzés előnyeit!

A képzés hat féléves, amely idő alatt tanulhatsz gazdaságmatematikát, pénzügytant, gazdaságpszichológiát, vállalati gazdaságtant, üzleti kommunikációt, üzleti etikát, döntéselméletet, munkajogot, szervezetfejlesztést, európai uniós ismereteket, tanulás- és kutatásmódszertant, valamint üzleti idegen nyelvet is. Egy középfokú, szakmai nyelvvel bővített C típusú vagy egy felsőfokú C típusú általános nyelvvizsga szükséges a diplomához. A szakképzettség megnevezése: közgazdász emberi erőforrások alapképzési szakon.

A megszerzett diplomával gazdasági társaságoknál, önkormányzatoknál, nonprofit szervezeteknél, költségvetési szerveknél, munkaügyi központoknál és vállalkozásokat támogató szervezeteknél lehet elhelyezkedni.

Persze a munkába állás mellett van egy másik opció is, ami a továbbtanulás. A főiskolán mesterképzésre lehet jelentkezni, a közgazdász tanár mesterszakra. Ezen kívül vannak tervezett mesterképzések is, mint például vezetés és szervezés, innovációs menedzsment, emberi erőforrás-gazdálkodás, nemzetközi emberi erőforrás menedzsment és az emberi erőforrás gazdaságtan és politikák.

Ha úgy érzed, hogy kreatív vagy, taplraesett, jó szervező- és problémamegoldó készséggel rendelkezel, képes vagy a konfliktusokat kezelni, s érdekel a kapcsolatteremtés, akkor vár az emberi erőforrások alapszak itt, az Eszterházy Károly Főiskolán.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom