Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 275 000 Ft

 Szeretnél átfogó ismertekkel rendelkezni mind a hagyományos, mind pedig az újabb technikákról a képalakítás és képalkotás terén? Szeretsz rajzolni és érzed magadban a tehetséget? Akkor feltétlenül olvass tovább, mert lehet, hogy a képi ábrázolás alapképzési szak az igazán neked való!

Az Eszterházy Károly Főiskola képi ábrázolás szakán két specializáció közül választhatsz, hogy a hozzád leginkább illő témakörre összpontosíthass tanulmányaid során.

A festészet specializáción hangsúlyos rajz előkészítés után, a történetileg kialakult képformák, képi kifejezési lehetőségek megismerése mellett, betekintést szerezhetsz az új képépítő törekvésekbe, közlésformákba. Az elsajátított ismeretanyag birtokában egy speciális terület kultúraközvetítő funkcióját gyakorolva a társadalmi kulturális, művészeti kérdések alapfokú értő és közvetítő szakemberévé válsz, ha az EKF-et választod.

Képgrafika specializáción rajzközpontú oktatás részese lehetsz. Történetileg feldolgozva ismerheted meg a grafika különböző technikáit.

A képzés ideje alatt a hallgatók két hetes művésztelepi gyakorlaton és egy hét időtartamban szakmai tanulmányúton vesznek részt. Így biztosítja az EKF, hogy ne csak elméleti, hanem megfelelő gyakorlati tudással is rendelkezz még a munkába állás előtt.

Hol tudsz elhelyezkedni az EKF képi ábrázolás szakán végzett hallgatóként? Szakkörök vezetőjeként, a művészetterápia területén, önkormányzatoknál, civil szervezeteknél, a reklám, az internet, a média világában. EKF-es diplomával a politikai kommunikáció területén is elhelyezkedhetsz, illetve szabadfoglalkozású vizuális szakember, kritikus, művész is válhat belőled!

Ha művészeti tehetséggel vagy megáldva, emellett magas kritikai érzékkel bírsz, akkor jelentkezz az Eszterházy Károly Főiskola képi ábrázolás szakára. Amennyiben szeretnél képes lenni rá, hogy szakmai szemmel tudd megkülönböztetni az értékest az értéktelentől, akkor az EKF tárt karokkal vár téged is!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom