Kommunikáció és médiatudomány

Eszterházy Károly Főiskola

A szak értékelései >>
Társadalomtudomány Eszterházy Károly Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Szeretnél elméletileg jól megalapozott, erős gyakorlati tudást szerezni a média világáról? Az Eszterházy Károly Főiskola kommunikáció és médiatudományi alapszakának tanárai azt ígérik, az általuk átadott tudás nemcsak a médiában alkalmazható, hanem bármilyen, elsőrangú kommunikációs készséget, talpraesettséget és intelligenciát igénylő pozícióban is.

A képzés a bölcsészet- és társadalomtudományok határmezsgyéjén egyensúlyoz. A gyakorlati képzés, mely törekszik a legkorszerűbb eszközökkel élni, kiterjed a kommunikáció különböző formáira. Az EKF két szakirányt indít ezen az alapszakon belül: az írott és elektronikus média szakirányt (nyomtatott és online újságírás, rádiózás és televíziózás) és a PR és közéleti kommunikáció szakirányt (nyilvános és politikai kommunikáció, reklám, marketing). Az EKF tisztában van azzal, hogy minél magabiztosabb nyelvtudással végzed el az alapszakot, annál rugalmasabb és esélyesebb lehetsz a munkaerőpiacon. Éppen ezért a nyelvtudás fejlesztése érdekében kínálunk szabadon választható angol nyelvű kurzusokat is. Plusz ösztönzésként bátorítunk a főiskola külföldi diákcsere-kapcsolataiban - a kommunikációtudomány keretében Belgiumban és Hollandiában - történő minél aktívabb részvételre. Egy pályakezdő önéletrajzában mi mutathatna jobban a nyugat-európai tapasztalatoknál?

A három évet követően lehetőséged nyílik továbbtanulni valamilyen kapcsolódó mesterképzésben, vagy belépni a munkaerőpiacra. Kommunikátorokra változatos területeken lehet szükség, de az általad elvégzett specializáció nagyban meghatározza, hogy inkább a médiában vagy PR területen érdemes állás után nézned.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom