Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 195 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 175 000 Ft

Te is szívügyednek érzed a környezeted változásait? Szeretnél tenni egy mindig jobb, élhetőbb környezet érdekében? Szereted a természetet? Akkor olvass tovább!

Az Esterházy Károly Főiskola környezettan szakán olyan alkalmazott környezetkutatókat képeznek, akik korszerű természettudományos szemléletmódjuk, a nemzetközi kapcsolattartáshoz és a szakirodalom feldolgozásához szükséges idegen nyelvtudásuk, valamint matematikai, informatika, kémiai, fizikai, földtudományi és biológiai ismereteik birtokában képesek a környezettudomány alkalmazott szintű művelésére. Emellett az itt végzett hallgatók képesek ismereteik közvetlen gyakorlati alkalmazására és környezetügyi munkavégzésre.

Csak úgy lehet a környezetünket megóvni, illetőleg a környezetvédelem fontosságát másokkal is megértetni, ha magunk is átfogó és sokirányú ismeretekkel rendelkezünk. Ezt a célt elérheted az Eszterházy Károly Főiskola környezettan szakán tanulva! A gyakorlatközpontú oktatás révén megfelelően fel leszel rá készülve, hogy bármilyen problémát helyesen tudj kezelni. Behatóbban is megismerheted a természet szépségeit és értékeit az EKF üzemi gyakorlatai, kirándulásai és természetbejárásai során. Sőt, külföldi terepgyakorlatokon is részt vehetsz. Az EKF ezen kívül két specializációt is felkínál neked, hogy tanulmányaid során a téged leginkább foglalkoztató témára összpontosíthass.

Ha a terepmunka érdekel jobban, akkor válaszd a természetkutató specializációt! Betekintést nyerhetsz az erdészetek, nemzeti parkok, zöld hatóság, erdei iskolák életébe. Emellett az EKF a gyakorlati képzésedről is gondoskodik.

A mesterséges környezet, a műszaki-technikai terület érdekel jobban? Ebben az esetben a hulladékgazdálkodás specializáció a neked való! Diplomáddal a kezedben akár a közvetlen ipari termelésben is elhelyezkedhetsz.

Ha fogékony vagy a környezetvédelmi problémák iránt, kreatív vagy, és kihívást látsz az új dolgok megismerésében, akkor te vagy az ideális jelentkező! Ismerd meg a technika vívmányait az Eszterházy Károly Főiskola környezettan alapképzési szakán, és állítsd ismereteidet a környezetvédelem szolgálatába!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom