Óvodapedagógus (nemzetiségi óvodapedagógus - szerb -)

Eötvös Loránd Tudományegyetem

A szak értékelései >>
Pedagógia Eötvös Loránd Tudományegyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 170 000 Ft

Érdekel a szerb kultúra? Ismered és szereted a szerb szavak hangzását? Mindig is jól megértetted magad a gyerekekkel? Tanulj az ELTE szerb nemzetiségi óvodapedagógus szakán.

Az óvodáskorú gyerekek szakértelemmel történő képzése a feladathoz megfelelő fogékonyságot és felelősségtudatot igényel. Az ELTE óvodapedagógia szakán megszerezheted azt a felkészültséget, ami ehhez a szép, sosem unalmas hivatáshoz szükséges!

A játék, az alkotás, a megismerés iránti fogékonyság nagyon fontos egy kisgyerek megfelelő fejlőséhez. Ezért az ELTE-n olyan pedagógusokat képeznek, akik ebben később eredményesen tudják segíteni a gyermekeket.

A fő tanulmányi területek a játék, a szerb anyanyelvi nevelés, az ének-zene, a vizuális kommunikáció, a mozgás, az egészséges és környezettudatos életmód kialakításának területeit ölelik fel. A nemzetiségi óvó képzésben a hallgatók felkészülnek arra, hogy feladataikat magyarul és szerb nemzetiségi nyelven is el tudják látni, ezért a nemzetiségi nyelv és kultúra tanulmányozása fontos szerepet kap képzésükben.

Az első évtől kezdve a képzés része az óvodai gyakorlat, annak érdekében, hogy már diplomád megszerzése előtt is tölts időt gyerekekkel. Ezáltal a későbbiekben könnyebb dolgod lesz, hiszen ebben a szakmában nagyon fontos a megfelelő tapasztalat.

Specializációk választásával a kisgyermeknevelésről, az óvoda–iskola átmenet segítéséről, vagy a fenntarthatóságra nevelésről, valamint a pedagógus társadalomban elfoglalt helyéről kaphatnak emelt szintű ismereteket az ELTE-sek.

Gyere az ELTE szerb nemzetiségi óvodapedagógus szakára, tanulj meg profin bánni a gyerekekkel, és közben élvezd a szerb nyelv szépségét!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom