Gábor Dénes Főiskola

Gábor Dénes Főiskola

 „A jövőt nem lehet megjósolni, de a jövőnket fel lehet találni” – fogalmazta meg a főiskola Nobel-díjas névadója egyik fő művében. Az intézmény is a holográfia feltalálójának a nyomdokait kívánja követni egy olyan haladó szellemű oktatást nyújtva, amely hozzájárul az információs társadalom formálásához, és eleget tesz korunk kihívásainak hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Az intézmény olyan szakembereket (mérnök informatikusok, műszaki szakemberek, közgazdászok) képez, akik elég elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek ahhoz, hogy képesek legyenek elvégezni, szervezni, irányítani és lebonyolítani bizonyos munkafolyamatokat. Akik tudják használni az új technológiákat, és beszélnek idegen nyelveken.

A főiskolán az oktatás mellett folyik tudományos továbbképzés, kutatás-fejlesztés, és szervezői tevékenységek is. Az intézmény fontosnak tartja a tehetséggondozást, feladatának tekinti az oktatói utánpótlás nevelését, valamint a nemzetközi kapcsolattartást. Ezen felül együttműködik más felsőoktatási és tudományos kutató-fejlesztő és egyéb intézményekkel (pl. Magyar Tudományos Akadémia) és tagja egy nemzetközi intézményrendszernek.

Ha egy olyan főiskolára szeretnél járni, amely fennállásának 15 éve alatt a magyar felsőoktatás területén a legjelentősebb hozzájárulást tette az információs társadalom építéséhez, válaszd a Gábor Dénes Főiskolát!

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet