Gazdálkodási és menedzsment

Gábor Dénes Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Gábor Dénes Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Német önköltség (félév) 140 000 Ft

Szeretnél gyakorlatorientált közgazdasági képzésben részesülni? A stratégiai gondolkodást és jó üzleti érzéket igénylő business tanulmányok érdekelnek leginkább? A Gábor Dénes Főiskola gazdálkodási és menedzsment alapszakán a kurzusok 35%-a a szó szoros értelmében vett gyakorlati óra.

A képzés természetesen alapos elméleti tárgyakkal indul (matematika, közgazdaságtan, statisztika), és erre épülnek az üzleti ismeretek (vállalatgazdaságtan, vállalati pénzügyek, marketing, stb.). Nagy szükséged lesz ezekre az ismeretekre az üzleti lehetőségek felmérésénél, üzleti tervek készítésénél. Hamar hasznosítani tudod majd őket a gyakorlatban! A GDF két piacképes szakiránnyal igyekszik hozzájárulni a diplomád értékállóságához.

Az üzleti informatika szakirány a gazdálkodó (termelő és szolgáltató) szervezetek információs rendszereit, azok felépítését és működési folyamatait tekinti át. A hangsúly elsősorban nem az informatikai képzésen, hanem a vállalati folyamatok követésén, modellezésén, és a vezetői információs igények kielégítésén lesz majd. A környezetmenedzsment szakirányt teljesítve megismered a gazdálkodó szervezetek fenntartható, környezettudatos működtetésének módszereit, technikáit, továbbá tisztában van a megújuló energiaforrások használatának közgazdaságtani vonatkozásaival és az ezekre épülő zöld projektek megvalósításának, értékelésének műszaki és pénzügy-matematikai hátterével. Az utolsó félévet szakmai gyakorlaton töltöd. Ne feledd, a meggyőző teljesítmény állásajánlatot érhet!

A BA képzés önmagában egy lezárt egységet alkot, a munkaerőpiacon a versenyszférában és az államigazgatásban is kamatoztathatod a megszerzett gazdasági elemzői készségeket vagy menedzsment-készségeket. Ugyanakkor lehetőséged nyílik a tanulmányaid folytatására is bármely egyetem közgazdasági mesterképzésein.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom