IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola

IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola

Gyakran elképzeljük, milyen is lehet egy ideális iskola. Ami nekünk való, amiben szeretnénk eltölteni legszebb diákéveinket. Ehhez az elképzelésünkhöz aztán elkezdünk keresni olyat, ami minél inkább passzol. Elképzelted? Akkor lehet, hogy most éppen az IBS-re gondolsz.

A budapesti IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolát 1991-ben alapították azzal a szándékkal, hogy falain belül olyan szakembereket képezzenek, akik nyelvtudásuk, nemzetközi, piaci és kulturális ismereteik révén megállják helyüket a hazai pályán és a világgazdaság színterén is.

Képzelj el egy iskolát, ahol a hároméves alapképzés után a University of Buckingham diplomáját kapod kézhez. Ahol a hallgatók mintegy 80 különböző országból érkeznek, a közös nyelv az angol, így nyelvtudásodat és nemzetközi ismeretségeidet házon belül is nap mint nap szélesíted. Így a megszerzett biztos és stabil nyelvtudás nem a te szorgalmadon múlik, nem kell költséges különórákra járnod, hiszen a képzés minden esetben angol nyelven zajlik. Azonban az első évet magyar nyelven is elvégezheted, hogy belerázódj. Két szakon - egy hetedik félév teljesítése esetén - magyar alapképzési diploma megszerzésére is lehetőséged van, ez a két szak a Management (Gazdálkodási és menedzsment), ill. a Financial Management (Pénzügy és számvitel).

Képzeld el, hogy nálunk valamennyi alapszak (BSc) első éve azonos, így az IBS-en egyedüli módon alkalmad lesz arra, hogy szakodat csak az első év végén válaszd ki. Persze a felvételinél is jelentkezned kell egy szakra, de ha az addig megszerzett ismereteid, érdeklődésed alapján úgy gondolod, másik szak a neked való, az első év végén gond nélkül megváltoztathatod azt és a számodra leginkább vonzó szakon folytathatod másodévtől a tanulmányaidat. A személyes képességeid tudatos fejlesztése fontos részét képezi minden alapképzési programnak: az IBS-ben végig figyelemmel kísérik szakmai fejlődésedet, és segítenek képességeid tökéletesítésében.

Miből áll az IBS nemzetközisége? Az IBS-en a nemzetközi légkör nem üres frázis: korlátlan lehetőségek, kontinenseken átívelő kapcsolatrendszer és világszerte elismert diplomák, amelyek egyedülállóak itthon. A hatodik szemeszterben egy külföldön eltöltött félév vagy gyakornoki program között választhatsz a legnagyobb magyarországi multi cégeknél. Sőt, arra is van mód, hogy a kettőt kombinálva, külföldön legyél gyakornokok. Képzelj el egy iskolát, ahol garantáltan részt vehetsz az Erasmus ösztöndíj-programban, nem kell a pontgyűjtögetéssel fáradoznod.

Képzeld el, hogy a 2014/2015-ös tanévtől az IBS már egy korszerűen felújított és testreszabott új épületegyüttesben vár téged, hogy részese legyél az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola siker sztorijának. Elképzelted? Akkor szeptemberben várunk!

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet