Adatok

Képzési formák: ANK
Képzési idő (félév) 7
Angol önköltség (félév) 806 550 Ft

Ha nemzetközi üzleti, pénzügyi karrierre vágysz, akkor keresve sem találhatnál jobb képzést az International Business Schoolnál. Az IBS az angliai Buckingham Egyetemmel közösen szervezi ezt a képzést, ami az Egyesült Államokban is elismert diplomát ad.

Az IBS-en a hallgatók körülbelül fele külföldi, akik több mint hatvan országból származnak. A képzés teljesen angol nyelvű, ami segít abban, hogy a nem angol anyanyelvű hallgatók a legmagasabb szinten sajátítsák el a nyelvet. Az első tanévben angol nyelvórák segítenek abban, hogy a nyelvvel biztosan ne legyen semmilyen problémád a továbbiakban. A képzés első évében az üzleti életbe való bevezetést kapsz olyan tárgyakon keresztül, mint döntéshozatal, üzleti etika, üzleti informatika, jogi ismeretek. A második tanévtől kezdve olyan specializált óráid lesznek, mint marketing, humánerőforrás-menedzsment, projektmenedzsment. Az IBS képzése teljesen gyakorlatorientált, szinte minden tantárgy közvetlenül hasznosítható az üzleti életben.

Mivel az IBS hallgatóit a nemzetközi üzleti környezetre készíti fel, ezért különös hangsúllyal szerepel a képzésben a kulturális különbségek tanulmányozása. A nagy európai nyelvek mellett arabul, kínaiul, japánul és törökül is lehet tanulni. Az IBS több mint hatvan európai partnerintézménnyel rendelkezik, ahol hallgatói egy félévet tanulhatnak. Az IBS a vállalati szektor felé is nagyon jó kapcsolatokkal bír, a legfontosabb magyarországi vállalatok közül szinte mindegyikkel partneri viszonyban van. A szakmai gyakorlat megfelelő kiválasztásához az IBS több mint 300 vállalati partnerrel járul hozzá.

Az IBS diplomájával a világ bármely bankjában, pénzügyi vállalatánál, vagy bármilyen cég pénzügyi osztályán könnyen el tudsz helyezkedni.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom