Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

 A Nyugat második nemzedékének legtehetségesebb prózaírójáról, Kodolányi Jánosról elnevezett intézmény 1992-ben, angol és német nyelvtanári szakokkal, és mindössze 147 fős diáksereggel indult. A Főiskolának mára már több mint négyezer hallgatója van, és három helyszínen (Székesfehérvár, Budapest, Orosháza) folyik az oktatás.

Miért a KJF? Többek között azért, mert a végzett hallgatók több mint 90%-a a végzést követő 6 hónapon belül talál végzettségének megfelelő állást, közel 50% előtt pedig vezetői perspektíva áll és a gyakorlati helyet biztosító partnerek (270 cég) a diákok 43%-át alkalmazták a későbbiekben. Az intézmény kiemelkedő külföldi kapcsolatainak köszönhetően 36 országban tanulhatsz vagy próbálhatod ki a szakmai rátermettségedet. A Főiskola kiváló oktatógárdával (117 fős oktatógárdából 78 minősített oktató, külföldi vendégoktatók) és eszközparkkal (tv-stúdió, online rádió, internetes magazin, barista terem, sommelier terem,stb.) rendelkezik. Az ügyintézéssel sem kell időt vesztegetned, integrált tanulmányi szervezet, Neptun elektronikus rendszer és ügyfélszolgálat segíti az adminisztráció minél gyorsabb lebonyolítását. Az iskola mellett a pihenésre is bőven van lehetőséged, különféle kulturális és sport programok segítik a gondtalan kikapcsolódást.

Ha egy hallgató-és gyakorlatorientált felsőoktatási intézmény hallgatója szeretnél lenni, válassz bátran a KJF tíz alapszakából. Biztosan te is megtalálod köztük a neked legmegfelelőbbet! Korábbi hallgatóinknak, Istenes Bencének, Gombos Edinának, Zentai Márknak, Azurák Csabának, és Tápai Szabinának sikerült.

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet