Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 234 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 191 996 Ft

Egy diplomával három szakmát is szerezhetsz az andragógia alapképzési szakon. Három röpke év alatt kulturális menedzser, személyügyi szervező és felnőttképzési szakember válhat belőled. Válaszd a Kodolányi János Főiskolát, tanulj hat félévig, majd hasznosítsd a diplomádat három szakmai területen!

A KJF-en a szakmai gyakorlatot „mélyvíz”-nek nevezik. Ebből már biztosan te is rájöttél, hogy eleinte nem lesz könnyű dolgod: talpraesettséget, problémamegoldó-készséget és egyre inkább önálló munkavégzést várnak majd el tőled. Végezve a gyakorlattal azonban nem fogod megbánni ezt a pár hetet! Ennek köszönheted majd ugyanis azt a biztos tudást, ami alapján munkahelyek széles választéka közül csemegézhetsz. Felnőttoktatási szervezetek, közművelődési intézmények, HR-cégek várják tárt karokkal a lediplomázott KJF-es hallgatókat.

Ha érdeklődsz a rendezvénymenedzsment iránt vagy szeretnéd megtudni, hogyan kell profin megszervezni egy fesztivált; ha elismered a kultúra fontosságát és örömödre válna az emberek szellemi fejlődésének jegyében munkálkodni, akkor te és az andragógia remekül kijöttök majd egymással!

Válassz a művelődésszervező és a személyügyi szervező szakirány közül, találd meg a hozzád leginkább illő specializációt! Impresszió, kulturális turizmus, műkereskedelem, és számos más speciális programon szerezhetsz többletismeretet, hogy tudásodat még sokszínűbbé tedd!

Szeretnél a legjobb képzésben részesülni? A Kodolányi János Főiskola az andragógia szakot indító intézmények rangsorában első helyen szerepelt 2011-ben.

Dönts a KJF mellett, ha az andragógiát választod, mert a Kodolányi János Főiskola téged is tárt karokkal vár!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom