Gazdálkodási és menedzsment (Budapest)

Kodolányi János Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Kodolányi János Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 257 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 210 000 Ft

Szeretnél a közgazdaságtan elméleti és gyakorlati vonatkozásait ötvöző képzésben részt venni? Összetartó, motivált közegre vágysz? A Kodolányi János Főiskola gazdálkodás és menedzsment képzése számodra tökéletes választás!

A képzés elvégezhető mind Budapesten, mind pedig Székesfehérváron. A harmadik félévtől kezdve szakmai projekt utakon is részt lehet venni, melyekre például Egyiptomban, Lengyelországban, az USA-ban van lehetőség. Az alapozó és szakmai tudáson túl szakirány választására is lehetőség van, melynek segítségével még jobban elmélyedhetsz egy tudáskör ismereteiben. Két szakirányt is választhatsz a KJF-en, amelyek további, specifikusabb ismeretanyag átadására épülnek. A gazdálkodási és üzletviteli szakirány mindenekelőtt a vállalkozások gazdasági állapotának, pénzügyi helyzetének, költségszerkezetének, hatékonyságának és működési folyamatainak elemzéséhez, illetve a működés javításához kínál alapos elméleti és módszertani biztosít korszerű tudást. A marketing és kereskedelem szakirány pedig a marketing és az értékesítés területén fontos szakmai ismeretekbe vezet be és a gyakorlati helyzetelemzés módszereit mutatja be. Foglalkozik ezen felül olyan új területekkel is, mint az e-marketing vagy az interkulturális menedzsment.

A szakmai gyakorlattal töltött hetedik félév lehetőséget ad a tanultak alkalmazására és tehetséged valódi kibontakoztatására. A féléves gyakorlat eltölthető bármilyen hazai vállalkozásnál, ahogy közintézményeknél vagy nonprofit szervezeteknél is. A KJF hallgatóit bátorítja külföldi tanulmányok és akár szakmai gyakorlat külföldi végzésére is, és ehhez számos európai intézménnyel épített ki kapcsolatokat.

A diplomázás után folytathatod tanulmányaidat valamelyik gazdálkodási mesterképzésben vagy felsőfokú szakképzésben, de a munkaerőpiac vár közvetlenül a BA-s évek után is! A diploma megszerzésével elhelyezkedhetsz közgazdászként, gazdasági elemzőként, gazdasági vezetőként, befektetési vagy logisztikai szakértőként is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom