Kommunikáció és médiatudomány

Kodolányi János Főiskola

A szak értékelései >>
Társadalomtudomány Kodolányi János Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 270 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 230 000 Ft

A XXI. században a tömegkommunikáció nagyban befolyásolja az emberek életminőségét. A Kodolányi János Főiskolán hiteles, megbízható, tisztességes és kreatív kommunikátorokat képzünk. Ha te szeretnél lenni az egyik, akkor olvass tovább, jelentkezz, végezd el az alapképzési szakot és lépj ki a nagybetűs életbe KJF-es diplomáddal a kezedben!

Kommunikáció és médiatudomány szakon három szakirány közül választhatsz: elektronikus médiumok, új média, valamint marketing- és PR kommunikáció szakirány. Mindegyik jól hangzik? Ne aggódj! Mire a választáshoz érkezel, a kommunikáció sokféle rétegébe belekóstolsz, ezáltal megalapozott kép alakul ki benned saját érdeklődési körödről.

A KJF számos specializációt kínál, így több területen is hasznos többletismeretre tehetsz szert. Ilyenek a gazdasági újságíró, sportújságíró, a fotóriporter specializáció, de sok más érdekes programon is részt vehetsz, ezáltal bővítve és színesítve a tudásod.

Minden szakma elsajátítása közben fontos a gyakorlat, kommunikátor szakon azonban még nagyobb hangsúlyt kell fektetni erre, az elméleti tanulás mellett. Ezért a KJF tantervében több hetes év közbeni, kéthetes nyári és hat hét terepgyakorlat is szerepel. Így egyenget téged a főiskola a legjobb úton ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Nagy kitartásra és elhivatottságra lesz szükséged, ha kommunikátorként szeretnél elhelyezkedni. De biztosíthatunk róla, megéri! Gondoltad volna, hogy például Azurák Csaba vagy Gombos Edina is Kodolányis volt? Ők is ugyanazt az utat járták végig, ami előtted áll! Nekik sikerült. Miért ne sikerülhetne neked is?

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom